Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Bővebben lent.
én sem akartam sokáig férjhezmenni
de páromnak ez fontos,igy ezen ne múljon...egyedl ahhoz ragaszkodtam hogy lagzi ne legyen,csak nagyonszűk családdal egy kis vacsi
de most a templom,anyakönyvvezető max 2 óra,lagzi nem lesz,csak egy étterem...
monj igent ha szereted,de egyezkedj...lagzi nélkül nem púp
Ha magától a házasságtól nem írtózól, akkor próbálj meg vele valami középutas megoldást találni.
Én házasság (vagy inkább esküvő) ellenes voltam és tulképp még vagyok is mind a mai napig, pedig nő vagyok. Nekem szó szerint voltak rémálmaim, hogy menyasszonyként megyek végig az oltár felé, mindenki engem bámul meg hasonlók, gyerekkoromtól kezdve. Aztán az élet úgy hozta, hogy még én döntöttem úgy, hogy házasodjunk össze a párommal... nem vagyok egy romantikus alkat, szal csak felvetettem a témát és megbeszéltük, hogy legyen (főleg vízum miatt). Már pár éve együtt voltunk és hatalmas a l'amour amúgy mind a mai napig, de az ilyen (számomra) csöpögős lánykérős, esküvős dolgokat nem szeretem.
Szóval megbeszéltük, hogy összeházasodunk, ami tőlem már alapból nagy lépés volt, csak hát mikor a hogyanon is gondolkoztunk kezdett a vendégsereg nagyra duzzadni, amitől már megint kezdtem izzadni. A végén abban maradtunk, hogy csak 4en leszünk. Mi és a tanuk. Mondjuk az én páromnak hála égnek mindegy volt.
Az én javaslatom az lenne, hogy engedjetek mind a ketten az álmotokból. Ha ő szeretné, hogy engedj, akkor neki is kéne engednie valamiből tuti megtudtok egyezni valamiben.
33N
Én odaállnék elé, és megmondanám, hogy most nagyot csalódtam benne: hisz tudja, (feltéve ha többször hangot adtál neki) hogy te nem vagy esküvőpárti, és mégis az ő kedvére kellene tenned. Másrészről pedig ez milyen lánykérés???? Kiakasztja a ruhát, meg ír egy cetlit? Még jó hogy nem a chaten kéri meg a kezedet! Tessék "online" lenni, face-to-face módjára megkérni a kezedet...szerintem ez nem is romantikus... ez olyan na itt van kiakasztottam, vedd fel, és a feleségem leszel amibe kvázi beleszólásod sincs mert már én eldöntöttem... meg mi az hogy már neked meg is vette (kikölcsönözte) a ruhát???? Elvégre azt a pasinak nem is szabadna látnia...és hová lesz az élmény hogy te választod ki (én sem vagyok esküvőpárti, de ha már arra adnám a fejem akkor én szeretném kiválasztani a ruháMAT)...
Vajon 5 év múlva is kiakasztja majd a ruhádat amiben majd megjelenhetsz az utcán???
Hát ha a pasidnak ez a romantika akkor talán érthető hogy miért nem akarod hogy bekösse a fejedet...
Amúgy igazából miért nem akarsz férjhez menni???? Talán ez az a kérdés amitől el kellene indulnod...
Ha neki fontos, mondj igent.
Beszéljétek meg, hogy nem lesz lagzi, csak szűk család, vagy csak két tanú.
Úgy nem lesz púp!
Mellesleg előre is gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok!
Ha a felhajtástól félsz miért nem utaztok külföldre esküdni, néhány utazási iroda már kínál ilyet, nézd meg+ egyből nászút is.
Vagy menjetek el ketten összeházasodni. Mi ezeket beszéltük a párommal mert ő sem akart felhajtást, de végül megegyeztünk.
A házasság ellenesekben soha nem értettem hogy nem akarják a párjuk nevét viselni? Vagy csak felhajtást nem akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!