Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha próbálgatásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha próbálgatásnál lefényképeztethetem magam a ruhában? Megengedik?

Figyelt kérdés
Ma megyünk ruhát nézni, viszek fényképezőt, szeretném lefényképeztetni magam hogy otthon visszanézhessem. Szerintetek megengedik? Beszólnak ha csak simán előveszem és megkérem anyut hogy fotózzon le?
2011. ápr. 29. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem van ahol nem engedik van ahol igen.
2011. ápr. 29. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Valószínű a kölcsönzőtől függ. Nekem engedték, ahol kértem.
2011. ápr. 29. 12:38
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

szerintem két lehetőséged van:

- vagy szólsz, hogy szeretnéd lefényképezni, hogy tudj dönteni, és hogy jó ruhára emlékezz... viccesen meg lehetne jegyezni, hogy a bőség zavarába nehogy összekeveredj...no meg nekik is megkönnyíted a dolgukat, sőt elővezetheted azt is hogy a barátnőd is nemsokára férjhez fog menni, de sajnos nem tud most itt lenni és sokat adsz az ő véleményére is, és két hónap múlva neki is egy támpontot jelentene, ha láthatná hogy merre (melyik üzletbe) érdemes benézni... (ez enyhe seg_gnyalás :)

- vagy nem szólsz és kiküldöd az eladókat a próbafülkéből, arra hivatkozva, hogy anyuddal akarsz maradni és ott suttyómban megcsináljátok...végülis nem lopod el a ruhát, nemde?

2011. ápr. 29. 12:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fel sem merült, hogy valahol nem engedik meg, simán fotóztunk. 3 ruhát próbáltam fel, mindről van fotó. Amelyiket választottam, arról több is.
2011. ápr. 29. 12:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is vannak helyek, ahol nem engedik meg, de számomra egy ilyen kölcsönző szóba se jöhet a választásnál.
2011. ápr. 29. 12:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hát akkor majd ahogy a helyzet hozza. :)
2011. ápr. 29. 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is lefényképeztem magam. :)
2011. ápr. 29. 12:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem engedték meg.
2011. ápr. 29. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
A jobb szalonokba nem engedik. Mert különleges modellek vannak és tartanak a koppintástól. Ahol meg átlagosak vannak ott mindegy.
2011. ápr. 29. 12:57
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem engedték. Csak azért tartom hülyeségnek, mert szinte minden ruha fent van a neten is. Ha koppintani akar valaki, akkor onnan is tud, mert az én fotómon is kb. annyit lát a ruhából!
2011. ápr. 29. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!