Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Én és a barátom összeakarunk házasodni.Én magyar vagyok ő amerikai.Sajnos csak angolul tud így nem tudom hogy legyen az esküvő.Nem tudom mit csináljak.Mert ha itt tartjuk akkor az én rokonaim,barátaim stb. lesz az esküvőn ha amerikában akkor az ő rokonsága.Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani.Tartsunk 2 esküvőt vagy hogy?

A szertartás lehet 2 nyelvű?Már nem tudom mit csináljak.Valakinek van valami jó ötlete?

Előre is köszi.

2011. ápr. 22. 12:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 22. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
esetleg ha úgy lenne a 2 esküvő, hogy az örömszülők mindenhol ott vannak? vagyis az ittenin az ő szülei is, az ottanin a te szüleid is?
2011. ápr. 22. 14:02
 13/15 A kérdező kommentje:

14:02-es

én és a párom is ezen gondolkodunk, mindkettőnk szerint jó ötlet és anyagilag megoldható lenne

már csak az a kérdés hogy mit szólnak a szülők

de amit itt mondtak ötletek sem rosszak

2011. ápr. 22. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem mondtad,lesz-e templomi,de az is jó ötlet lehet,hogy ha kinn éltek,akkor a polgári kinnt van vacsival(lagzival) a párod rokonaival,a templomi meg itthon az itteni rokonokkal(v. fordítva).Az örömszülők mindkét esetben jelen lennének.Persze az anyagi részét ti tudjátok,hogy megengedhetitek -e akár csak itt is ott is szűkkörűen.
2011. ápr. 22. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Van, aki "titokban" házasodik, csak két tanúval, akik barátok. Ha nagy esküvőt szeretnéktek tartani ez sajnos nem megoldás, az is jó, hogy két helyen két szertartás, vagy megkötitek így nagyon kevesen, tényleg csak egy-egy baráttal, aztán külön megünneplitek itt is, meg külön megünneplitek ott is, és akkor senki nem marad ki semmiből, amiben a másik benne volt.
2011. máj. 16. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!