Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van, ha nem mondom meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha nem mondom meg, hogy esküvő?

Figyelt kérdés
Minden olyan drága, ha kiderül, hogy esküvőről van szó. Ez van az éttermekkel is. Ahova rendszeresen járunk, alapból a korlátlan svédasztalos fogyasztás fejenként 3000-4000 attól függ, hogy ebéd vagy vacsoraidőre foglalunk. Erre megnézem a honlapjukat, tök ugyanaz, mivel CSAK svédasztal van az egész étteremben, ha már esküvő akkor 7500 fejenként úgy, hogy ugyanaz van benne és ugyanaz a svédasztal ugyanott és ugyanúgy NEM zártkörű. Ezt hogy? Ha nem mondom meg, akkor utólag elkezdenek cirkuszolni, hogy miért nem mondtam, hogy az a 30ember, akinek foglaltam az esküvős vagy ilyenkor mi van? Egyáltalán hogy jönnek rá?
2011. ápr. 11. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem valamit benéztél, mert egy esküvő mindig zártkörű,szerintem..Mutass már nekem egy olyan párt,aki ilyen kondíciókkal bevállalná,hogy ezen a helyen ünnepeljen,ezt pedig az étteremnek is tudnia kellene...Meg egy lagzin vannak zenészek meg stb. Ha a ti csak annyit akartok,hogy megvacsorázik együtt a család,szerintem nem köthetnek bele...
2011. ápr. 11. 10:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem néztem be, mert a zártkörűség feltétele valami terem ahova van minimumlétszám. Minimum létszám nélkül nem zártkörű és 7500.
2011. ápr. 11. 10:28
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

Nézd meg a másodikat. Ahhoz, hogy zártkörű legyen ki kell fizetni minimum 45 főt (harmadik) vagy 120at (első). Oldalt meg ott van, hogy simán mennyi.

2011. ápr. 11. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez de kemény:) Szerintem egyrészt az "ajándék" torta miatt,másrészt meg,hogy kalkulálnak veletek,hogy 30 fő,és biztos lesz helyetek,meg ugye egy esküvő nem 2-3 órára van kalkulálva(ahogy írja oldalt a sima vendéglátásnál),hanem kb kifizettetik veletek a kieső vendégeket...Én tuti keresnék egy másik éttermet,ez így nagyon xar..
2011. ápr. 11. 10:35
 5/11 anonim ***** válasza:

nem köthetnek bele semmibe, mert te arra vállaltál fizetési kötelezettséget, amit "fogyasztasz" és kész

viszont hogy nem így fogjátok megrendezni az esküvőtöket, az is biztos !

2011. ápr. 11. 10:44
 6/11 anonim ***** válasza:
de csak éjfélig lehet maradni.... meg a külön teremnél pl. ott sincs zárva, és akkor a zenészeket hogy akarnátok megoldani?
2011. ápr. 11. 10:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk "nagy" banzájt, a szűk családunk lenne csak az ő családtagjaikkal (gyerek, férj) nem akarunk táncot, meg semmi ilyesmit, egyszerűen annyi, hogy a házasságkötő után nem csak elküldenénk őket, hogy menjen ki merre lát.
2011. ápr. 11. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézelődj még, kisebb éttermeket próbálj sokkal barátságosabbak és jobban meg lehet velük beszélni bármit + örülnek ha van 20-30 vendégük és nem akarják kifizettetni velük a másik kieső 20-at, mert hogy nincs olyan, örülnek neki ha egy csomó ember jól érzi magát hátha máskor is megy. Jobban is odafigyelnek szerintem, mert a tulaj irányítgatja a helyet és neki fontosabb hogy a vendégek jól érezzék magukat.
2011. ápr. 11. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz körbe máshol is. Nálunk 5000 Ft/ fő volt a vacsi, ebben volt egy ajándék pezsgő is mindenkinek!

Barátnőm esküvőjén jártak úgy, hogy kettő esküvő volt egyszerre. Az ővék lent, egy másik fent. Éjfél körül vették észre, hogy túl sok a vendég, a fentiről lejöttek enni-inni, és végül mindent nekik kellett kifizetni, mert nem tudták, a másik csoport mennyit evett-ivott.

2011. ápr. 11. 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A válasz abban van, hogy alaphelyzetre ez érvényes: "Az áraink ebédidőben 2 óra, vacsoraidőben 3 óra itt-tartózkodásra vannak kalkulálva."

Esküvői ajánlatban pedig: "ebéd: 12:00-17:00; vacsora: 18:00-24:00 (hosszabbítás megoldható)" - azaz az ebéd az alap 2 óra helyett 5, a vacsora 3 óra helyett 6 óra.

Azért az fura is lenne nekem, egy esküvői ebédnél, hogy 2 óra után el kell menni, mert lejárt az idő. :o Sok rokon évente csak párszor látja egymást, ilyenkor ki szokták magukat beszélgetni, nem férne bele ennyi időbe!

Aztán lehet, hogy én értem rosszul, de nekem ez tűnik a különbségnek a kettő között. Egy telefont megérne a dolog. :)

2011. ápr. 11. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!