Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tolna megyében mennyit pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolna megyében mennyit pénzt illik adni esküvő alkalmából?

Figyelt kérdés

Esküvőre és lakodalomba vagyunk hivatalosak (unokatestvérhez).Kicsi babánk van, így van hová tennünk a pénzünket. Nem szeretném kellemetlenül érezni magam, hogy túl keveset adtam, de sokat meg nem tudom (100 ezret)

Az értékelhető válaszokat előre is köszönöm!

2009. márc. 1. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak Tolna megyében, hanem az egész országban érvényes az, hogy legalább annyi pénzt adjatok, amennyibe a vendéglátásotok került. Ha pl. fejenként 10 000 a kaja-pia-torta, akkor legalább 20 000 forintot illik adni. Szerintem az ifjú pár is meg fogja érteni, hogy most nem futotta többre...

Nekem szeptemberben volt az esküvőm, és az általános a fent leírt volt. Általában mindenki beleadta a nászajándékba az ő részét (volt, aki többet), így sikerült nullszaldósra kihozni a bulit.

2009. márc. 1. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Általános szabálynak tekinthető az is,hogy ha a te esküvődön ott volt az illető és adott min, annyit illik visszaadni neki az ő esküvőjén. Tehát ha unokatestvéred ott volt nézd meg mennyit adott, vagy ő vagy a szülei. legalább annyit adjatok ti is. Ha meghaladja a képességeitek akkor közelítsétek meg amennyire ez nem probléma.

A példa kedvéért: az esküvőnkre a férjem barátja aki később a fiam kereszt apja lett 25 ezret adott. ( Egyedüli gyerek anyukájával élt akkor és egyetemista volt). Amikor neki volt az esküvője mi úgy gondoltuk,hogy mint 30 ezret illik nekik adnunk: igaz,hogy akkor már két gyerekünk volt az egyik éppen csak 6 hónapos. De úgy éreztük ennyit illik.

2009. márc. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!