Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Névváltozás költségei?
Idén júliusban lesz az esküvőm. Valószínű felveszem a férjem nevét. Mennyibe fog mindez nekem kerülni, értem itt a szem.igazolvány, lakcímkártya, taj kártya, adókártya névváltozás miatti cseréjét. Esetleg bankkártyánál?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hááát... nagyon optimális esetben működhet csak az időpontfoglalás.
Nekem nem volt ilyen mázlim.
A honlapnak se higgyetek, végigkattintjátok, és meglepődhettek, hogy az adott hétre nincs szabad időpont. De bármennyi hetet előrementek, ezt látjátok, mert NEM írja ki a honlap, hogy NEM TUDSZ időpontot foglalni annál az önkormányzati irodánál. És kezdheted újra az egészet, ha másik okmányirodánál próbálkoznál... De online időpontot is kétórás sávra adnak, úgyhogy tényleg macerás, kár szépíteni.
Arról ne beszéljünk, hogy az egész okmányiroda lesokkolódik, ha pl. egyszerre szeretnél névváltozást és ideiglenes lakcímváltozást bejelenteni. (Hány sorszámot kell húzni, hány ablaknál lehet ügyintézni???)
Ne is beszéljünk a stílusról, és modorról, amivel fogadnak (legalábbis IX. kerben).
Egyébként fél évig ideiglenes személyit kapsz, utána lehet csak a többit intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!