Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rokonok nem házasodhatnak, igaz? De honnan tudják meg hogy akik házasodni akarnak azok rokonok?
És kifizetik a közel 100 ezer forintos vizsgálatot nyilván... Mivel az intézetben jól fizetnek.
De azért erre elég kicsi az esély.
De a kérdező is jól eltűnt...
Magyarországon unokatestvérek nem házasodhatnak, de másodunokatestvérek igen. Van ország, ahol előzőt is lehet engedélyezni
A gyerekkori barátnőm összeállt (Svájcban) az unokatesójával, gyerek is van, 8 éves, nem jár, nem beszél, nincs 20kg.
Miért kellett ez?
A második kérdésre a válasz: megkérdezik tőlük.
"Ha nem egyértelmű a névből, szülők nevéből, akkor sehonnan sem veszik észre. Az anyakönyvvezető meg az önkormányzat nem nyomozóiroda. A tilalom ettől függetlenül él."
Na szóval akkor ha semmi nem utal arra hogy testvérek az illetők, akkor nyugodtan házasodhatnak, ezt már értem.
És akkor még egy kérdés, mi van ha később valahogyan mégis kiderül? Valaki aki tudja hogy testvérek jelenti, vagy ilyesmi... Mi történne akkor?
Ha unokatestvérek vagytok én úgy tudom nem lehet jogi következménye.
De ha testvérek akkor börtönnel (2-5 év) asszem is büntethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!