Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik piros ruhában eskuvore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik piros ruhában eskuvore menni?

Figyelt kérdés
nekem ugy mondta meg nagymamam hogy pirosban es feherben nem illo eskuvon megjelenni...ti mit gondoltokk errol???
2011. márc. 21. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom hogy nem illik. 3 színt nem illik esküvőre felvenni: Fehér - az a menyasszonyé azon a napon, Piros - ugyancsak, lsd. menyecskeruha, és Fekete - ami meg köztudottan a gyász színe....

viszont ha kombinálod őket akkor lehet, csak talpig egyik színben sem illik megjelenni. De ha van mondjuk egy ruhád amiben ez a három szín van, de egyik sem hangsúlyosabb a másiknál, akkor már felveheted.

2011. márc. 22. 09:50
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Ha kérdező pirosat kérdez, akkor hogy jön ide az, hogy "ha bordó a ruha"?

Piros!

Mellesleg, lehet, hogy mi 100%-ra megszavazzuk, hogy elmehet, de ott a menyasszony meg majd szarul érzi magát, és esetleg pár vendég is a fejét fogja csóválni.

Ha a kérdező bevállalja ezt a rizikót, akkor menjen pirosban.

De ha már megkérdezte, akkor talán ő is érzi, hogy nem biztos, hogy nyerő húzás lenne..

2011. márc. 22. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
én voltam már több külföldi esküvőn is , itt mindenki olyan ruhát vesz fel amilyet akar. pl a legutóbbi esküvön rengeteg élénk színű ruhát láttam, pink, világoskék, élénk sárga... szerintem meg simán fel lehet venni egy piros ruhát elég maradi elképzelés hogy szürke egerek legyünk. A figyelem ígyis-úgyis a menyasszonyra fog irányulni.
2011. márc. 22. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:

A nagymamád jól mondta! egyik színben sem illik. sőt én a bordót sem javasolnám, mivel egyre több manapság a bordó menyecskeruha...

Annyi szín van még, miért pont pirosban mennél?

2011. márc. 22. 12:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

semmi baj nincsen a pink, világoskék, élénk sárga színekkel! pont ilyenekben kell esküvőkre járni! meg zöldekben, meg lilákban, meg narancsokban.

attól hogy valaki nem pirosban megy attól még nem lesz szürke egér....nem az a lényeg hogy ne színesben menjen, hanem hogy a menyasszony aznapi két színét ne vegye már fel senki....

2011. márc. 22. 12:27
 16/17 A kérdező kommentje:
koszi a aválaszokat...ugy dontottem nem oltom fel a pirps ruhámat...keresek valami kéket...az jobb lesz...
2011. márc. 22. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:
szia!én a helyedben elmennék benne,de mivel tényleg piros színű általában a menyecske ruha ezért inkább rózsaszínben mennék.például ilyenben [link]
2011. márc. 26. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!