Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik piros ruhában eskuvore menni?
Én is úgy tudom hogy nem illik. 3 színt nem illik esküvőre felvenni: Fehér - az a menyasszonyé azon a napon, Piros - ugyancsak, lsd. menyecskeruha, és Fekete - ami meg köztudottan a gyász színe....
viszont ha kombinálod őket akkor lehet, csak talpig egyik színben sem illik megjelenni. De ha van mondjuk egy ruhád amiben ez a három szín van, de egyik sem hangsúlyosabb a másiknál, akkor már felveheted.
Ha kérdező pirosat kérdez, akkor hogy jön ide az, hogy "ha bordó a ruha"?
Piros!
Mellesleg, lehet, hogy mi 100%-ra megszavazzuk, hogy elmehet, de ott a menyasszony meg majd szarul érzi magát, és esetleg pár vendég is a fejét fogja csóválni.
Ha a kérdező bevállalja ezt a rizikót, akkor menjen pirosban.
De ha már megkérdezte, akkor talán ő is érzi, hogy nem biztos, hogy nyerő húzás lenne..
A nagymamád jól mondta! egyik színben sem illik. sőt én a bordót sem javasolnám, mivel egyre több manapság a bordó menyecskeruha...
Annyi szín van még, miért pont pirosban mennél?
semmi baj nincsen a pink, világoskék, élénk sárga színekkel! pont ilyenekben kell esküvőkre járni! meg zöldekben, meg lilákban, meg narancsokban.
attól hogy valaki nem pirosban megy attól még nem lesz szürke egér....nem az a lényeg hogy ne színesben menjen, hanem hogy a menyasszony aznapi két színét ne vegye már fel senki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!