Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy mennyibe kerül kb. egy átlagos esküvő!Zenekarral, díszített terem, kb 20 fő ,fotós,atóbérlés+ruhabérlés! Tehát olyan extrém dolgot mint pl csokiszökőkút,lézershow meg ilyeneket nem szeretnék!
2009. febr. 21. 21:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
jaj még egy kérdés! Nem tudod hogy mennyi lenne kb mondjuk úgy hogyha nem étterembe mennénk hanem egy kissebb helységet kibérelnénk? Vagy egy esküvőszervező mennyit kér egy ilyenért? Bocsi a tudatlanságomért de nagyon nem vagyok tisztában az ilyen dolgokkal! Ugyebár még nem volt ilyenben részem,és sajna a családban sem volt esküvő.
2009. febr. 22. 11:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőszervezőre nem tudok válaszolni! Nálunk mindent én és a férjem szerveztünk ketten. Szerintem árban ugyanott vagytok ha étterembe mentek mintha bérelnétek valamilyen helységet, mert az éttermek 90%-a nem kér bérleti díjat a teremért ha ott tartod az esküvőt és egy szép dekoratív étterembe kevesebb díszítés szükséges mint mondjuk pl.: egy iskola termét sokkal több díszítéssel kell dekorálni, hogy az ízléses legyen. De ez csak az én véleményem, de mi főként emiatt döntöttünk az étterem mellet, mert osztottunk szoroztunk és a végén kiderült, hogy sokkal rosszabbul járunk egy bérelt helységgel.
2009. febr. 22. 12:06
 13/24 A kérdező kommentje:

Ahha értem! Igazad van!

És akkor hol volt nektek a buli?

Hova ment a zenész?

2009. febr. 22. 12:11
 14/24 anonim válasza:
100%

[link]

[link]

Nekünk adtak egy kiskönyvet, mikor bejelentkeztünk házasságkötésre, abban is van kis segítség.

Esküvőnk március 28-án lesz, kicsi, anyagi okok miatt.(csak muszáj!)És mi pl otthon tartunk kis "lagzit", valószínű, h partyszendvicsekkel, édes-sós teasütikkel...

kismama esküvői ruhám 45.000.-(bérlés)(nekem ezt más állja, ajándékként)

2009. febr. 22. 12:51
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! :)Mi itthon nem tudnánk megtartani mert 4.emeleti panelben lakunk 48 négyzetméteren:S

Sajna nekünk is a piszkos anyagiakkal van bajunk:S Nagyon Szépet szeretnénk de olcsót:)

De egyre jobban látszik hogy ez nem fog teljesülni:(

NEked meg sok boldogságot,és boldog babavárást! :)

2009. febr. 22. 13:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mátészalkai vagyok! Ne légy így elkeseredve! Fel a fejjel!

A buli az étteremben volt, a zenész is odajött. Megmondom neked őszintén, hogy mivel kis településen lakunk és mindenki ismer mindenkit így nem kellett semmit előre kifizetnünk elég volt az esküvő után 2-3 nappal elszámolni. Amire költeni kellett az esküvő előtt: menyasszonyi ruha, vőlegény öltöny, fodrász, smink, manikür, pedikür. Semmi másra. Mindent utólag fizettünk ki abból a pénzből ami összegyűlt a menyasszony tánc alatt. Ne keseredj el! Bátorság!

2009. febr. 22. 15:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Jah! És először mi is kis létszámú esküvőt akartunk, de akkor nem térült volna meg a belefektetett összeg, mert ha már van díszítés, zenész, vacsora akkor legalább hívjunk annyi embert, hogy ki tudjuk fizetni az igényeinket. Tudom necces. De mi így vágtunk bele. Nekünk sem volt pénzünk csak akarat meg merészség, de az jó sok és sikerült.
2009. febr. 22. 15:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A mi esküvőnk idén augusztusban lesz kb.40 fővel! A zenekar (2 fős) 115000Ft/8 órára, vőfély 55000Ft, fotós 50000Ft, menyasszonyi ruha 70000Ft, menyecske ruha 15000Ft, a vacsora étteremben kb 5000Ft/fő + kb 2000Ft/fő az ital, torta kb 35000Ft! A többi még szervezés alatt van!

Remélem segítettem!

2009. febr. 22. 16:40
 19/24 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon aranyosak vagytok és Nagyon szépen köszönöm a bíztatást és a hasznos információkat!! :)
2009. febr. 22. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én esküvőmön 100-an voltunk összesen 2007-ben, így ez az összeg irreleváns erre az esetre. A miénk majdnem 2 millió volt mindent beleszámolva, de azóta az árak drasztikusan felmentek. Ezt onnan tudom, hogy egy közeli rokonom most fog férjhez menni és nekik már jóval magasabb árakat szabott ugyanaz a zenekar is. Nekünk egyébként a zenekar 80 ezer volt, de már nem ritka, hogy 100-120 ezer alatt nem akarnak elmenni. Szerintem egy millió alatt leszel 20 fővel, de ez településfüggő is.
2009. febr. 23. 05:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!