Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerparti esküvő? Szertenem is, meg nem is. Nem baj,
hogy kimaradna mindenki? Bov lenn
Figyelt kérdés
Szóval. Párom országért, hogy mennyivel jobb, olcsóbb, meghittebb lenne, ha ketten elutaznank valami szép helyre és osszehazasodnank. Én mindig is nagy lazult szerettem volna, hogy mindenki ott legyen, stb... Az is tetszene amit őond, de nem önzőseg kizárni mindenkit?nem sértődnenekmeg a rokonok? Nem tudomit csináljak...tényleg szép és meghitt lenne, de " szabad" pl a nagyszüleinket dedszuleinket megfosztani attól, hogy lásson minket osszehazasodni ?
Novák a helyesírási hibákért meg a hiányos ekezetekert, de telefonrol írok és itt nem működik mindig
Egy szép romantikus hely Magyarországon kis létszámmal (csak a legközelebbi rokonok, egy-két jó barát)?Jó nálunk nincs tenger, de más táj is lehet romantikus, vízpart, tisztás pl. Nem hiszem, hogy túl drága lenne, és vannak kis hazánkban is gyönyörű tájak, esküdhettek a természetben, és így a rokonok sem lennének megfosztva ettől plusz az anyanyelveteken zajlana a szertartás.
2011. márc. 17. 22:09
12/15 anonim válasza:
Ez a te eskuvod, ugy csinalod ahogy akarod. Ahol en elek ott szokas masik orszagba tengerpartra is elutazni, es az eskuvot a naszuttal egybekotni mert igy olcsobb. A szabaly az hogy akiket meg akarsz hivni azoknak a meghivot idoben el kell kuldeni (nem elobb mint 12 honappal az eskuvo elott). Lehet hogy egy ev alatt osszegyujtenek ra a penzt es egy jo nyaralas lenne belole, ez lehet a megkoszono ajandekod is. Meghivot annak kuldesz akinek akarsz. Az az o dolguk eldonteni hogy akarnak-e menni vagy nem. Szerintem ez az udvarias gesztus, es nem erzik hogy ki lettek zarva, nektek ilyen kivansagotok van es nem mindenki tud eleget tenni a keresnek. Kerd hogy jelezzek vissza, ebbol fogod tudni hogy hany vendegre szamithatsz. Viszont ha meghivot kuldesz akkor nem mondhatod vissza. Azoknak akik nem tudtak elmenni, hazajovetel utan lehet egy vacsoras unnepet tartani, bejelenteni hogy hazaspar vagytok. Akiket nem akarsz meghivni, azoknak csak egy lapot kell kuldeni a bejelentessel hogy "orommel tudatjuk hogy osszehazasodtunk" a ceremonia utan. Regen is elszoktek eskuvore, ma is lehet, miert ne? Csak olyan helyen kell ezt elvegezni amit a magyar anyakonyv vezetoi hivatal elfogad. Ezt kerdezd meg. En ugy ertettem amikor kerdeztem az anyakonyv vezetot. Magyarorszagon is kell hogy jegyezzek az eskuvot, ezt a kulfoldi orszag magyar kozulatusa altal kerelmezheted. A masik lehetoseg az hogy otthon megcsinaljatok a polgari eskuvot, ahova a csaladodat meghivhatod, ez nem kerul sokba, es utana elutaztok egy meghitt ceremoniara. Az en velemenyem az hogy az eskuvo (buli) a csaladnak van azert hogy oruljenek. Sajat magadnak ugy szervezed amilyet te akarsz. Csak ido es hozzaallas kerdese. En nem Magyarorszagon elek de ott lesz az eskuvo es emailben szervezem. Nekunk sincs esuvo szervezo. Meg lehet oldani de ido kell hozza.
2011. márc. 22. 06:37
13/15 anonim válasza:
Trogir - Ciovo szigeten Slatine mögött a meredek hegyoldalon van egy kis kápolna és annak egy filagorás terasza keress rá
Slatine mögött a Bracs és HVAR RA LÁTSZ RÁ tettem én is oda pár képet , vagy a panoramio.com on schulcy képei közt
apartmant is tudok olcsón. Oda csak józanul, meredek....
képeknél a 8. oldalon Trogir Ciovo kápolna TÖBB KÉP
2011. márc. 27. 22:35
15/15 anonim válasza:
Én is így tervezem igaz még fiatal vagyok.
Én csak azokat ez embereket szeretném meghívni akik közel állnak, illetve addig még közel fognak hozzám állni. Így kb 10-15fő. ha a mi napunk legyen úgy hogy azok vannak velünk akiket tényleg szeretünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!