Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvői ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvői ruha?

Figyelt kérdés

Ugyanis ruhát keresek, de sehol sem találom meg az árait

.

2011. márc. 13. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
15 ezertől, a csillagos égig. Az attól függ, hogy milyen ruhát akarsz?
2011. márc. 13. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Így igaz, milliónyi variációja létezik /akár árban, akár kivitelben.

Pl nézz körül a teszveszen, vaterán, ott is vannak. Az egy kiindulási alap. És viszonylag olcsók.

Én nem vennék mondjuk, csak kölcsönöznék, de kölcsönzőből is annyi van.. :)

2011. márc. 13. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem venni, kell, hanem kölcsönözni. Az sem olcsó. Nekem hét éve volt az esküvőm, akkor a kölcsönzés 120 ezer Ft volt.
2011. márc. 13. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 60E-ért kölcsönöztem. Kaptam hozzá abroncsot, rámszabták, fátylat és egy bolerót is kaptam. Ha megvettem volna akkor 140E lett volna és minden mást is vásárolnom kellett volna hozzá.

Utána meg hová pakoltam volna?

2011. márc. 13. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2009-ben volt az esküvőm és 180.000ft-ért kölcsönöztem a ruhám. Az abroncsot afták hozzá, de a kesztyűt és a fátylat külön kellett hozzákölcsönözni. A kesztyű még 5000ft a fátyol 7000ft volt. Nem volt olcsó, de nekem csak ez a ruha kellett. Egy olasz tervező ruhája, Ronald Joyc-é és a ruha típusa Galícia. Megérte az árát mert meseszép volt.
2011. márc. 15. 20:26
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Én most fogok ruhaszalont indítani, 45-ért már lesznek ruhák, és ebben a kölcsönzési árban minden kiegészítő megtalálható, amit a menyasszony szeretne. Sőt, ha van elképzelés, meg is tudom csináltatni a ruhát nagyker áron, de csak kölcsönzésre. (Ez nem kamu, még mielőtt a nagyokosok rákezdenék...)

2011. márc. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!