Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiket kell meghívni az esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiket kell meghívni az esküvőre?

Figyelt kérdés
Nekünk 2006.03.11-én volt a POLGÁRI esküvőnk. Szeretnénk egyházit is meg bulit is. Olyan igazi hagyományosat.A család 30fő. Barátaink olyanok nincsenek, akikkel összejárnánk. Egyetemi régi barátokat, osztálytársakat, szomszédokat, munkatársakat? Vagy kiket kell meghívni? Akinek ilyen kicsi a családja annak hogy volt?
2009. febr. 19. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A rokonokon kívül senkit sem KELL meghívni. Ha akarod a barátaidat (említetted hogy nincs, akkor nem kell senkit ezek közül), az egyetemi barátokat sem kell, ha van olyan, akit szívesen meghívnál, esetleg ő is meghívott az esküvőjére vagy tényleg nagyon jóba vagytok. Szomszédokat csak akkor illik, ha jó köztetek a viszony, és mondjuk csak 1 családot hívnék meg a lépcsőházból, mert a többit nem kedvelem. Munkatársaknál is ugyanez a helyzet. Ezt te érzed, kivel annyira jó a barátságotok, viszonyotok, hogy megérdemelje, hogy elmehessen az esküvőtökre. Ha nekem egy hetem lenne, hogy összeírjam a vendéglistát, a rokonokon kívül talán 3-4 osztálytársamat hívnám meg. Másokat nem. Meg esetleg akiknek nem telik rá, hogy kiöltözzön, ajándékot vigyen, azt sem szokták meghívni, hogy ne hozzák kellemetlen helyzetbe.
2009. febr. 19. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem azért ne hívjál meg szomszédokat, munkatársakat stb., hogy többen legyetek.

Azokat hívd meg, akiket szívesen látnál, akikkel nem csak szökőévben egyszer beszélgetsz.

Se én, se a férjem nem hívtunk meg kollégákat a lagzira csak a szertartás részére. A lagzin nekik semmi keresnivalójuk nem volt.

A barátnőm egy kis cégnél dolgozik, igazi otthonos a hangulat, mindenki mindenkivel jóban van, osztoznak egymás örömén, bánatán. Meghívott mindenkit a lagzira is, mert úgy érezte jónak. Mindenki el is ment.

Szóval annyit akartam írni, hogy ezt nektek kell eldöntenetek. 30 fővel is lehet igazi hagyományos lakodalmat csapni, nem attól függ, hogy hányan vagytok, hanem attól, hogy milyen a kapcsolat, milyen a hely, milyen a zene, hogy milyen hangulatot sikerül varázsolnotok.

Sok boldogságot és jó mulatást kívánok!

2009. febr. 19. 13:18
 3/12 A kérdező kommentje:

De a szüleimmel, anyósomékkal rokonokkal, hogy játszunk nadrágban tojás gurigatóst vagy ilyeneket? Félek, hogy olyan Karácsonyi családi összejövetel hangulata lenne. Bocsi, hogy ilyen hülye vagyok, de 2006-ban is azért nem volt lagzi mert féltünk, hogy nem lesz olyan amilyet szeretnénk. A polgári után csak vacsora volt. Szépen CSENDBEN mindenki kanalazta a kaját aztán mi elmentünk nászútra.

Félek, hogy nekem nem lesz igazi esküvőm. Pedig akarnánk mindketten 2 éves kislányunk lenne a koszorúslány. :)

De, hogy lesz jó egy esküvő? Nem kellenek oda valami bulizós emberek, akik húzzák a társaságot?

2009. febr. 19. 13:26
 4/12 anonim válasza:
100%
A hangulat megteremtésére legjobb, ha hivatásos násznagyot fogadtok, aki felélénkíti a társaságot!
2009. febr. 19. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2009. febr. 19. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghívtok régi barátokat, arra figyeljetek, h ne érezzék magukat egyedül! Tehát ha van egy régi barátnőd, akit szívesen látnál, vagy egyetemi évfolyamtársad, akkor ne csak őt magát hívd, hanem hívj olyat is, akivel esetleg mindketten jóba voltatok. A hivatásos násznagy tényleg jó ötlet. De nem feltétlen szükséges sok embert hívni, a lényeg az, h mindenki érezze jól magát. Kényszerből ne hívj senkit! :)
2009. febr. 19. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy olyan esküvön voltunk a nyáron ahol a párom gyerekori barátja hívott meg minket. 4-en voltak gyerkori barátok de már kb 10 éve nem látták egymást. nagyon jól sikerült, a fiuk mintha újbol gyerekek lettek volna. Boldog volt a völegény hogy meghívhatta öket az esküvöjére.
2009. febr. 19. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan ismerősöket, osztálytársakat, munkatársakat illik meghívni, akik meghívtak titeket is. Ha volt ilyen. Egyébként bárkit lehet, akivel szívesen eltöltenéd a te nagy napodat. És ha meghívsz valakit, az már nem jön egyedül, hanem hozza a párját is.
2009. febr. 19. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs egy esküvőn,hogy meg KELL hívni. Olyan van akit illik a legközelebbi rokonok és barátok. Ezt mindig a fiatalok döntik el. S ha már a tojásugrálós játékon gondolkodol akkor mindenképpen olyanokat is meg "kell" hívni akikről tudod,hogy benne lennének ilyenben.

Nálunk 150 fős volt a lagzi, nem voltak ilyen beugratások, mert én sem a férjem nem vagyunk olyanok. még ha lett is volna nem volt ott olyan barátom akik ismerték volna előtte egymást így nem lettek volna partnerek, mert ugye tök idegenek előtt nem égetik magukat.

Ezért rossz,hogy nem volt lány búcsúm ott összeismertethettem volna a régi és új barátokat .

2009. febr. 19. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Mi is csak 35-en voltunk. A rokonokon kivül nem hivtunk senkit, mert nem akartunk nagy esküvőt. Igy is volt templomi, polgári, vacsora, zene, tánc. Mindenki jól érezte magát. És olcsón megúsztuk, mert otthon csináltuk, saját magunk főztünk. Ennek ellenére hajnalban alig lehetett hazazavarni a bandát. Pedig még ráadásul hétfő délután is volt.
2009. febr. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!