Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket kell meghívni az esküvőre?
Szia!
Szerintem azért ne hívjál meg szomszédokat, munkatársakat stb., hogy többen legyetek.
Azokat hívd meg, akiket szívesen látnál, akikkel nem csak szökőévben egyszer beszélgetsz.
Se én, se a férjem nem hívtunk meg kollégákat a lagzira csak a szertartás részére. A lagzin nekik semmi keresnivalójuk nem volt.
A barátnőm egy kis cégnél dolgozik, igazi otthonos a hangulat, mindenki mindenkivel jóban van, osztoznak egymás örömén, bánatán. Meghívott mindenkit a lagzira is, mert úgy érezte jónak. Mindenki el is ment.
Szóval annyit akartam írni, hogy ezt nektek kell eldöntenetek. 30 fővel is lehet igazi hagyományos lakodalmat csapni, nem attól függ, hogy hányan vagytok, hanem attól, hogy milyen a kapcsolat, milyen a hely, milyen a zene, hogy milyen hangulatot sikerül varázsolnotok.
Sok boldogságot és jó mulatást kívánok!
De a szüleimmel, anyósomékkal rokonokkal, hogy játszunk nadrágban tojás gurigatóst vagy ilyeneket? Félek, hogy olyan Karácsonyi családi összejövetel hangulata lenne. Bocsi, hogy ilyen hülye vagyok, de 2006-ban is azért nem volt lagzi mert féltünk, hogy nem lesz olyan amilyet szeretnénk. A polgári után csak vacsora volt. Szépen CSENDBEN mindenki kanalazta a kaját aztán mi elmentünk nászútra.
Félek, hogy nekem nem lesz igazi esküvőm. Pedig akarnánk mindketten 2 éves kislányunk lenne a koszorúslány. :)
De, hogy lesz jó egy esküvő? Nem kellenek oda valami bulizós emberek, akik húzzák a társaságot?
Olyan nincs egy esküvőn,hogy meg KELL hívni. Olyan van akit illik a legközelebbi rokonok és barátok. Ezt mindig a fiatalok döntik el. S ha már a tojásugrálós játékon gondolkodol akkor mindenképpen olyanokat is meg "kell" hívni akikről tudod,hogy benne lennének ilyenben.
Nálunk 150 fős volt a lagzi, nem voltak ilyen beugratások, mert én sem a férjem nem vagyunk olyanok. még ha lett is volna nem volt ott olyan barátom akik ismerték volna előtte egymást így nem lettek volna partnerek, mert ugye tök idegenek előtt nem égetik magukat.
Ezért rossz,hogy nem volt lány búcsúm ott összeismertethettem volna a régi és új barátokat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!