Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú cipőt ajánlotok ilyen koszorúslány ruhához?
térdig érő taft ruhám lesz(csoki színű).
nem ilyen lesz, de ehhez kicsit hasonló. Lesz ujja is, de ez sztem mindegy, a lényeg h egy egyszerű koktélruha, és térdig ér
linkelnétek cipő ötletet? A teljesen lapos nem áll hozzá jól, de nagyon magasban nem tudok menni. nem tudom mi passzolna, milyen "szabás" , szín?
Ez talán elég alacsony hogy járni tudj benne. Azért vigyázz a vékony sarok mindig nehezebb járni, de sokkal elegánsabb mint a vastag.
Nekem eleve nem tetszenek a hegyes orrú cipők, és stílusban ehhez a ruhához meg kifejezettem a peeptoe vagy a kerek elejű passzol szerintem. Esetleg teljesen nyitott elejű, de masnis...ilyesmik:
Ez egy kicsit még kerekebb orral:
A cipő a bal alsó sarokban. Nem olyan magas, mint amilyennek tűnik ;) :
Ez barnában: [link]
(Amúgy barna ruhához szerintem a fekete nem passzol, csak a barna vagy a krémszínű, esetleg a rózsaszín)
A platform cipő is lehet megoldás, itt az általad érzékelt magasság nem egyezik meg a látszattal/sarok hosszával, mert az elején is magasított, tehát a 7 olyan, mintha csak 4-5 lenne:
Itt a bal alsó lenne jó:
Ez alacsonyabb sarokkal:
És végül a legideálisabbak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!