Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanum lehet koszorúslány is?
Figyelt kérdés
Barátnőmet szeretném tanunak kérni az esküvőmön, de szeretném ha még két barátnőnk mellett ő is lehetne koszorúslány. Vagy ő nem lehet?
22/L
2011. márc. 2. 15:21
1/10 anonim válasza:
Nem. a koszorúslány, és a tanu, az más-más. A koszorúslányok azért vannak, hogy megvédjék a menyasszonyt, a tanu pedig azért, hogy tanusítsa az esküvőt.
2/10 A kérdező kommentje:
Ennek nem örülök, de köszönöm a választ!
2011. márc. 2. 15:27
3/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
(ha a koszorúslány lenne az anyakönyvvezető is egyben,.. vagy a leendő férj, akkor kizárja egymást a kettő. :) )
5/10 anonim válasza:
Nem értem, miért ne lehetne? A tanú az egy hivatalos dolog, na de a koszorúslány nem, én nem gondolom, hogy az kizáró ok lenne, hogy ő a tanú is..
6/10 anonim válasza:
Barátnőm esküvőjén is így volt, a huga koszorúslány és tanú volt egyben!
7/10 anonim válasza:
Én is az utolsóval értek egyet, a tanúra annyi a megkötés, hogy 18 évét betöltött állampolgár, a koszorúslány nem hivatalos dolog:)
Lehet mindkettő egyszerre.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi!!! :):):)
2011. márc. 2. 15:44
9/10 anonim válasza:
Igen, lehet. Erre már személyesen két esküvőn is láttam példát. Egyik pécsi, másik keszthelyi esküvő volt. A pécsin az unokatestvérem volt a menyasszony és a húga volt a tanu, aki egyben koszorúslány is volt.
A keszthelyin a barátnőm esküdött, szintén a húga volt a tanu.
10/10 anonim válasza:
Lehet, csak ha férfi, borotválkozzon jól meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!