Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet esküvő tánc nélkül?
Miert, szerinted minden menyasszony tud tancolni keringot, minden menyasszony jart tanciskolaba?
Nem lesz a ti eskuvotok sem tanc nelkuli, hidd el, foleg par pohar alkohol utan ugy megtancoltat majd mindenki, hogy soha nem akarod abbahagyni! Ne gondolj erre!
A legtobb menyasszony ugy tancol, hogy o sem tud ugy igazabol tancolni, csak olyan discosat, mint te!
nem olyan ördöngösség kettőt tipegsz jobbra, kettőt balra. Nehogy azt hidd, hogy az esküvőn csacsacsáznod, vagy polkáznod kell, senki nem tud ott táncolni.
Figyeld csak meg, minden lakodalomban vagy összejövetelen mindenki így táncol, legfeljebb más ritmusban, vagy közbe forognak...
Voltam olyan esküvőn, ahol nem volt tánc, sőt zene is csak halk, aláfestő, vallási oka volt. Hát mit mondjak elég feszült volt a hangulat, sokaknak nem tetszett.
Én sem tudtam táncolni, de a menyasszonyi ruha pont eltakarta a lábam, így tényleg csak lépegettem jobbra balra. Amúgy nem kötelező táncolnod, de a vendégeket ne foszd meg ettől.
Üdv
eskuvore vagy lakodalomra gondolsz pontosan? a kerdesedbol kiindulva inkabb a lagzira.
mi az eskuvomon az anyakonyvezetonel 4en voltunk (mi, meg a ket tanu), utana elmentunk egy jo kis étterembe (ekkor már 7 főre "duzzadt" a nasznep :)), és ennyi. lagzi nem volt, igy tánc se.
de ha lesz lagzid, szerintem sokat fogsz keszulni, ugyes leszel, es a pillanat "hevében" eszedbe se fog jutni, hogy jol csinalod e, csak elvezni fogod a percet, mert az ember ugy tulporog ilyenkor, hogy csak na :D
mi, amikor utoljara voltunk lagzin, nagyon jo kis lagzi volt, se a ferjem, se en nem tudunk tancolni, de vegigroptunk az egeszet, utolag mondta, hogy nagyon elvezte, meg nevettunk sokat.. szóval abszolut nem az a lenyeg.. (sőt mindkettonk tancolt a menyasszonnyal is, meg a volegennyel is :))))
Ne aggódj, a menyasszonyi ruha mindent jótékonyan eltakar! :)
Egyébként az ember a lagziján mindig tipeg egyet, legalább az ifjú férjjel... a romantika kedvvért is. Akkor úgyis te leszel a legszebb, nem a tánctudásodat fogják nézni... :)
Szia!
Én tudok táncolni a férjem nem tudott.Max egy csárdást de azt is csak hosszas unszolásra!Amikor eljött a lagzink ideje neki bekattant,hogy járjunk táncra(ez a fajta tánciskola pont arra van kitalálva,akik esküdnek,szeretnének táncolni,de nem tudnak)szépen megtanulta a lépéseket és a lagzinkat végig roptuk!
Nos,azóta sem igen nagy keddvel táncol,egyszerűen nem szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!