Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn kötelező az örömapatánc?
Semmi sem kötelező!!!....ha a te esküvőd,csináld olyanra,amilyenre te szeretnéd!
...ha örömapa vagy,és nem tudsz táncolni,akkor kérd meg a lányod,hogy segítsen,de ne foszd meg ettől...
Már pár esküvön voltam es örömapa táncot még nem hallottam. vagy a gyertyafény keringöre gondolsz?
Persze hogy nem az. ahány ház annyi szokás. még egy egyforma esküvöt sem láttam.
"szervezd" úgy a programot,hogy senkinek ne hiányozzon!!!
felénk divat éjfélkor énekelni az "asszony lett a lányból"....de kiráz tőle a víz,így helyette egy kis humorral,apró játékkal töltötte ki a vőfély azt a részt...senki nem panaszkodott. :-)
""szervezd" úgy a programot,hogy senkinek ne hiányozzon!!! "
Sztem ez a legjobb tanács.Amúgy nem kötelező,és még én sem hallottam róla.Max amerikai filmekben láttam hasonlót.Az első tánc lenne ez?...mert akkor vannak nagyon frappáns megoldások férj-feleség első táncra,ha pedig az este folyamán van,akkor választhatod helyette a gyertyafény keringőt.Mind a kettő akkora szám,h senkinek nem tűnne fel az általad említett variáció hiánya.Úgy csináld,h te érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!