Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, esküvő előtt mennyivel választottátok ki-foglaltátok le a ruhátokat (bérlés és vétel)?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy még ráérek,jövő májusban lesz az esküvőnk,de szeretném tudni,hogy mikor is lenne azért jó választani. Jövő januárban lesznek az esküvő kiállítások,ott mindig vannak kedvezmények,gondoltam majd akkor...2011. febr. 17. 11:28
11/14 anonim válasza:
Nekünk májusban lesz az esküvőnk és egy helyen voltam eddig, a következő helyre március közepére kaptam időpontot. Nem szalon, vásárolom a ruhát. Azt mondták ráérek április elején eldönteni melyiket akarom.
12/14 A kérdező kommentje:
most is voltunk Pécsen kiállításon,próbálgattam is és igen,annyira ráakartak beszélni.Volt egy szép ruha amit kinéztem,még jó hogy nem foglalóztuk le,mert 120e lett volna a bérlés(plusz 25e kaució) ehhez kaptam volna fátylat,stólát,menyecske ruhát. a köv. helyen 110 e lett volna a bérlés(kaució nem volt) cipővel,kesztyűvel,fátyollal,menyecske rucival stb.vagyis komplett felszereléssel(a hírdetést csak este itthon olvastam el). nagyon bántam volna akkor ha meggondolatlanul döntök hisz a 2. helyen már jobban jártam volna.
2011. febr. 17. 14:55
13/14 anonim válasza:
2010 december elején, és 2011 áprilisba lesz az esküvő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!