Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet templomi esküvőnk? (részletek lent)
Figyelt kérdés
A párom elvált, esküdött templomban annak ellenére, hogy nincs megkeresztelve. Én római katolikus vagyok. A kérdés az, hogy esküdhet-e még egyszer templomban úgy, hogy már esküdött és nincs megkeresztelve.2011. febr. 14. 15:36
11/18 anonim válasza:
Az igaz, hogy a pénz mindent megold, csak azt nem értem, hogy katolikus létedre mi okból cibálsz az oltár elé egy elvált pasit. Ebben az esetben, hogy katolikus vagyok, szemérmesen és mélyen eltitkolnám.
12/18 anonim válasza:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:18
Mert a templomi esküvő olyan menőőő....
16:10 voltam
13/18 anonim válasza:
Igen lehet!Az én párom is így volt, de ő megvan keresztelve!Viszont elvált!Beadtuk a püspöki bíróságra a papírt, kb fél éve, nemsokára eredmény születik!A papunk nagyon biztat minket!(exfelesége áttért a jehovákhoz, a bíróság is megállapította, h képtelen volt elviselni a házasság terheit, illetve a közös gyermeküket is a jehovákhoz cipeli, holott az esküt megtette, h katolikus elvek szerint neveli, ráadásul a házastársi hűsége tis kizárta az exe!)Sok sikert hozzá!Drukkolok nektek!
14/18 anonim válasza:
Tudtommal az evangélikus egyház megáldja a második esküvőt, azon az alapon, hogy minden ember tévedhet, és jár mindenkinek egy második esély.
Bár nálunk még csak első házasság lesz, de nincs megkeresztelve a párom, és a pap (ott ahol szeretnénk tartani) nem túl lelkes...
15/18 A kérdező kommentje:
flexikon
Azért szeretnék templomban esküdni, mert én úgy érzem jónak. Mi az, hogy odacibálni? Igen esküdött, mert akkor azt tartotta a helyes lépésnek. De mi vagyunk egymásnak az igaziak. Akkor most engem lehet megfosztani az esküvőtől? Mert rosszat választottam szerinted?
Rendkívül jóindulatú ember vagy.....
2011. febr. 15. 07:57
16/18 anonim válasza:
Én úgytudom, hogy a katólikus egyház törvény ezt tiltja, viszont református egyház nem.
17/18 anonim válasza:
...és a férfi akarata? Egy meg nem keresztelt, ráadásul elvált pasinak nem hiszem, hogy a katolikus templomi esküvő lenne minden vágya!...itt minden csak rólad szól????
18/18 A kérdező kommentje:
Közös megegyezés volt a templomi esküvő. És két emberről szól.
2011. febr. 17. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!