Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői zene? Szeretnék ötleteket gyűjteni!
Szia!
Nekünk ezek voltak, bár egyik sem csak instrumentális, de szerintem abszolút nem volt zavaró a szöveg sem :)
1.: Vendégek gyülekezése, lecsüccsenés:
Julie London - Fly Me To The Moon
2.: Bevonulás:
Enya - Only Time
3.: Anyakönyvi beírás:
Bryan Adams - Here I Am
4.: Aláírások:
Lionell Richie and Diana Ross - My Endless Love
5.: Gyűrűhúzás:
Enya - May It Be
6.: Fogadalom:
José Gonzalez - Heartbeats (A Bravia reklám óta imádom :)
7.: Gyertyagyújtás:
Leona Lewis - I See You (Avatar)
8.: Szülőköszöntés:
Alexandra Burke - Hallelujah
9.: Gratuláció:
Üllői Úti Fuck - Esküvő (Ezen mindenki szakadt...)
Mi sem rajongunk a nászindulóért, ezért próbáltunk modernebb zenéket összeválogatni. Persze nem egyszerű a harmóniát elkapni, mert ha a Férjemen múlik, hörgős metálra vonulunk, ha rajtam, akkor meg Beatles-re. ;) Szóval kitartás :D
Remélem, kicsit tudtam segíteni.
Üdv.
Köszönöm szépen az ötleteket! :) Hasznosak voltak!
Nem is gondoltam, hogy ennyi helyen kell zene...
Az a gondom hogy a házasságkötőben nem engedik az összemásolt cdket és nem akarom folyton kattogtatni sem a cd lejátszót. Ezen kívűl meg szinti van, meg esetleg egy énekes, de egyikben sem bízom egyelőre így látatlanul, ezért gondoltam esetleg intrumentalisra. Vagy esetleg tud valaki olyan cd-t amin a teljes esküvő alatt van lejátszható zene?
Mégegyszer köszönöm mindenkinek! (és közben rájöttem hogy a R.Clayderman csak zongora, csak hamarabb küldtem el a kommentet) :)
szerintem bevonulni jó a somewhere over the rainbow-nak a hawaii változata. israel kamakawiwooo vagy mi a pasi neve. nekem nagyon tetszik. lagzira meg a mai slágerek mehetnek, amikre lehet táncolni. pl madonna. akár régebbről is. like a virgin. nekem van egy szám, ami mindeképpen szólni fog a lagziban, mert arra nagyon jót lehet bulizni.
a dirty dancingből a do you love me (now i can dance) :)
Hú, köszönöm szépen mindenkinek! :) Nagyon tetszenek :)
Még a vőlegényemmel átbeszéljük, de nagyon sok féle zenét írtatok, biztos lesz ami jó lesz :)
A somewhere over the rainbow-n én is gondolkodtam, meg az i'm yours számon is... Hát majd meglátjuk :) De tényleg köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!