Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői zene? Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői zene? Szeretnék ötleteket gyűjteni!

Figyelt kérdés
Nem magyart szeretnénk, ha valakinek van jó ötlete szívesen várom! Minden részhez érdekelne! Ja és nem a hagyományos nászinduló pártiak vagyunk, így akár modernebb zenét is el tudnánk képzelni!
2011. febr. 11. 14:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Richard Claydermann csak zongora.
2011. febr. 11. 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk ezek voltak, bár egyik sem csak instrumentális, de szerintem abszolút nem volt zavaró a szöveg sem :)

1.: Vendégek gyülekezése, lecsüccsenés:

Julie London - Fly Me To The Moon

2.: Bevonulás:

Enya - Only Time

3.: Anyakönyvi beírás:

Bryan Adams - Here I Am

4.: Aláírások:

Lionell Richie and Diana Ross - My Endless Love

5.: Gyűrűhúzás:

Enya - May It Be

6.: Fogadalom:

José Gonzalez - Heartbeats (A Bravia reklám óta imádom :)

7.: Gyertyagyújtás:

Leona Lewis - I See You (Avatar)

8.: Szülőköszöntés:

Alexandra Burke - Hallelujah

9.: Gratuláció:

Üllői Úti Fuck - Esküvő (Ezen mindenki szakadt...)

Mi sem rajongunk a nászindulóért, ezért próbáltunk modernebb zenéket összeválogatni. Persze nem egyszerű a harmóniát elkapni, mert ha a Férjemen múlik, hörgős metálra vonulunk, ha rajtam, akkor meg Beatles-re. ;) Szóval kitartás :D

Remélem, kicsit tudtam segíteni.

Üdv.

2011. febr. 11. 15:25
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az ötleteket! :) Hasznosak voltak!

Nem is gondoltam, hogy ennyi helyen kell zene...

Az a gondom hogy a házasságkötőben nem engedik az összemásolt cdket és nem akarom folyton kattogtatni sem a cd lejátszót. Ezen kívűl meg szinti van, meg esetleg egy énekes, de egyikben sem bízom egyelőre így látatlanul, ezért gondoltam esetleg intrumentalisra. Vagy esetleg tud valaki olyan cd-t amin a teljes esküvő alatt van lejátszható zene?

Mégegyszer köszönöm mindenkinek! (és közben rájöttem hogy a R.Clayderman csak zongora, csak hamarabb küldtem el a kommentet) :)

2011. febr. 11. 15:37
 14/19 jersey-69 ***** válasza:

Szia!

Keith Urban - Making memories of us:

http://www.youtube.com/watch?v=qQ-15YIvH5Y

2011. febr. 11. 18:20
 15/19 anonim ***** válasza:

ezt most találtam , szerintem nagyon jó

http://www.youtube.com/watch?v=0T8qwf1IVJA :)

2011. febr. 11. 18:29
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem bevonulni jó a somewhere over the rainbow-nak a hawaii változata. israel kamakawiwooo vagy mi a pasi neve. nekem nagyon tetszik. lagzira meg a mai slágerek mehetnek, amikre lehet táncolni. pl madonna. akár régebbről is. like a virgin. nekem van egy szám, ami mindeképpen szólni fog a lagziban, mert arra nagyon jót lehet bulizni.

a dirty dancingből a do you love me (now i can dance) :)

2011. febr. 12. 13:01
 17/19 anonim ***** válasza:
2011. febr. 12. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Bocsika!

Mit gondolsz?:)

2011. febr. 12. 17:56
 19/19 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm szépen mindenkinek! :) Nagyon tetszenek :)

Még a vőlegényemmel átbeszéljük, de nagyon sok féle zenét írtatok, biztos lesz ami jó lesz :)

A somewhere over the rainbow-n én is gondolkodtam, meg az i'm yours számon is... Hát majd meglátjuk :) De tényleg köszi :)

2011. febr. 13. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!