Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit táncoltatok össze?
25 fős és semennyit.
Nem volt menyasszonytánc és nem is a pénzért csináltuk az esküvőt...
Esküvő előtt rokonoktól kaptunk összesen 50 ezer Ft-ot, nagyon szép gesztus volt, örültünk neki, mivel valóban nem számítottunk senkitől anyagi támogatásra, csak ünnepelni akartunk.
Nem az volt a kérdés, hogy jó helyen van-e a kérés!
Egyébként meg a lakodalom nem egy üzleti ügy! Igenis itt a kérdés helye! Egyébként meg elfelejtettél válaszolni!
Bár nem a saját lagzim volt, de az egyik ismerősömék nem tartottak hagyományos menyasszonytáncot, hanem minden vendégtől legalább egy kaparós sorsjegyet kértek.
Azt már sajnos nem tudom, hogy mennyit "kapartak össze"
=o)
Nem tették át innen sajnos, pedig valóban ott a helye ennek akérdésnek az üzlet rovatban...
Nem táncoltunk össze semennyit, mert nálunk nem volt mennyasszonytánc, a lagzi arról szólt, hogy a szeretteinkkel megosztjuk a nagy napunkat, nem a pénzlenyúlásról.
Egyébként meg a lakodalom nem egy üzleti ügy!
Igen, erre bátorkodtam célozni.... 'I', mint irónia...
Már látom, h le leszek pontozva...
3 éve, falusi lagzi, 190-200 fő, 2,8 M Ft-ot.
(Átlag 5000/fő kaptunk, a szülőktől, keresztszülőktől, nagyszüleimtől kaptunk nagyobb összeget)
Pffff. Szánalmas, hogy minek ír ide az, aki nem a kérdésre válaszol! Tipikus gyökerek!
Egyébként 50 fős volt és 340-et táncoltam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!