Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kötelező a menyasszonyiruhához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötelező a menyasszonyiruhához harisnyát felvenni? (aug. Esküvő)

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem hinném, hogy kötelező. Én combfix-ben voltam, pedig szeptember végi volt az esküvőnk. És nem fáztam.

Csak a praktikumot néztem: könnyebb benne pisilni (ha menni kell, akkor menni kell, éppen elég az abronccsal megbírkózni, nem kell oda még a harisnyanadrág is), és nem törti fel a sarkad a cipő.

Ennyi!

Üdv!

2011. febr. 6. 13:54
 12/19 tetris ***** válasza:
93%

Nem kötelező a harisnya. Ha úgy tartja kedved, akár bugyit se kell felvenned.

Egy a lényeg: az a nap, a te napod lesz. Te leszel a központi személy. Ezért úgy csinálj mindent, ahogy neked a legjobb.

2011. febr. 6. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

A menyasszonyi ruha estélyinek számít, illetlenség harisnya nélkül felvenni, épp úgy kesztyűt is illik hozzá húzni. Szerintem elég bénán nézne ki ha felemeled a szoknyád és a csupasz lábaid látszanának.

Meghalni nem kell a melegtől (tapasztaltból mondom, nép táncolok, 40 fokba is épp úgy rajtam van a gyapjúharisnya, bársonycipő, térd alá érő szoknya, de 5-6 keményített berakott alsószoknya, felül meg több réteg vastag vászon és kázsmér az államig, plusz a fejemen főkötő), gondolj arra, hogy még 100 éve is, napi szinten hasonló, sőt nehezebb vastagabb ruhában jártak a (polgár, nemes, városi) nők (ilyen felső kivágású ruhát csak éjjel estélyre, bálra húztak, nappal még nyáron is legalább könyékig érő ruha volt rajtuk), ők is hordtak harisnyát (combig érőt, ott szalaggal kötötték meg), meg még acélmerevítős fűzőt, meg vastag fehérneműt. [link]

Mellesleg tavaly július végén olyan hideg volt, hogy majd oda fagytunk 15 fokba (pár nappal korábban 35 fok volt).

2011. febr. 6. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Cipőt hogy veszel fel harisnya nélkül? :O Mezítláb szanaszét fogja törni a lábad. Egyébként igen, a combfix a legjobb megoldás, nem hiszem, hogy az annyira melegítene, még egy menyasszonyt sem láttam megsülni.
2011. febr. 6. 17:03
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Kit érdekel? Ez nem az óvoda, hogy kötelező legyen a harisnya. Ha akarsz veszel fel, ha nem, nem. Mióta Diana hercegnő is harisnya nélkül mutatkozott, senki sem döbben meg ilyeneken. Ha ő mászkálhatott úgy, akkor a "senki" magyar menyasszony nem hiszem, hogy akkora borzalmat csinál, ha a menyasszonyi ruhája alá, ami alá amúgy sem lát senki, nem vesz fel semmit.

Amúgy, aki szerint széttöri a lábad a cipő, az nem tudom, életében nem vett még fel harisnya nélkül semmit nyáron? Ha nem egy szar cipőt vesz, miért törné fel?

2011. febr. 7. 01:16
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is anno augusztusban volt az eskim (iszonyat meleg volt) combfix volt rajtam, de nem volt annyira meleg...
2011. febr. 7. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező, semmi sem az, akár farmerban is mehetsz az esküvődre, ahogy neked jólesik, az sem olyan meleg, mint egy szép menyasszonyi ruha....

Egy menyasszonyi ruha/koszorúslány ruha/kosztüm/estélyi ruha alá illik harisnyát húzni. Én még egy sültarát sem láttam.

A combfix pedig egyértelműen sokkal szebb és kényelmesebb mint a harisnyanadrág (utóbbi fel sem merülne bennem, hogy felhúzzam).

2011. febr. 7. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
nekem nyáron lesz az esküvöm (egyszer talán...) és tuti, hogy nem fogok felvenni harisnyát, se combfixet..ez százas!!!
2011. febr. 7. 14:38
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
bokafix+szandál
2011. febr. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!