Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rózsaszirmot csinálni?
Tudjátok, amit szórnak elöl a kislányok...
Vagy hol lehet kedvező áron venni?
Hát, nekünk egyszerű volt, mert volt a kertünkben. Ha falunk laksz, vagy van falusi rokon, aki ott lesz az esküvőn, akkor megkérheted, hogy hozzon neked. Feltéve ha az esküvő akkor van, amikor már nyílik a rózsa. :D Egyébként virágüzletben próbálkozz.
De lehet venni műt is:
Ok, azt gondoltam, hogy le kell szedni a rózsáról...de azután nem kall valahogy tarósítani, vagy ilyesmi?
mert nekünk pl vörös rózsánk van a kertben és az fog, főleg, hogyha a gyerekek, akik dobáljaá, szórakoznka vele és pl széttépik...
nem fognak örülni neki a szalonban, ahhonnan a koszorúslány ruhát kölcsönzik
Mégegy ötlet:
Az esküvő előtt valaki összeszedegeti az előző pár esküvőjén szétszórt szirmokat. Ingyenes megoldás.
Szia!
A húgomék esküvőjén is volt sziromszórás, de mi papírból készült, az igazihoz megszólalásig hasonlító szirmokat vettük. Van bordó, fehér rózsaszín, krémszínű...
1 zacskóban rengeteg van, és 4-500 ft körüli az ára.
Esküvői webshopból rendeltük.
Igen én is nézegettem a webshoposat, de nem voltam benne biztos a kép alapján, hogy jó...de mostmár akkor hiszek neked.
A hajlakkos témával kapcsolatban meg...nem fog szétporladni a szirom amikor megfogják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!