Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik egyforma magasak vagy csak 1-2 cm alacsonyabbak a párjuknál hogyan oldották meg az esküvői cipőjüket? Milyen volt? LINK
Én magasabb vagyok a férjemnél pár cm-el, ez a szandál volt rajtam:
A fotózáson nagyon ügyesen megoldottuk, több helyen még magasabbnak is látszik.
Amúgy ha a való életben nem zavar a magasság, akkor ezen a napon sem fog.
A vőlegény viseljen olyan cipőt, aminek vastag a talpa. A haját úgy fésülje, hogy a feje tetején felálló legyen, mint a süninek. A képeken jól húzza ki magát, délcegen álljon. Ezek mind hozzátehetnek a magasságához egy kicsit.
A menyasszony viselhet balerinát, legalább kényelmes lesz.
Nekem volt egy olyan cipőm, ami hegyes orrú volt, kicsit húzva volt rajta a bőr dísznek (ezt nem igazán tudom elmagyarázni), gyönyörű körömcipőnek nézett ki, csak a sarka volt lapos, és a tetjén pánt volt, Street nevű cipőboltban vettem kb. 4 éve, már nincs meg, 5-6000 Ft-ért, sokkal szebb és ünnepélyesebb volt, mint egy balerina cipő.
ilyesmi volt: [link]
Az én férjem 4 cm-rel magasabb nálam.
Nekem kb. 2-3 cm magas sarka volt a cipőmnek.
Amúgy sem vettem volna magasat, így is 176 cm vagyok. :)
Amúgy szinte sehol nem látszott a különbség, nagyjából egy magasnak látszottunk.
Általában én is felveszek ennél magasabb sarkú cipőket is, az esküvőre is csak azért lett ez, mert így nagyon kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!