Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A leendő férjemet az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leendő férjemet az esküvő utáni bulin ugy szeretném megviccelni hogy? Többi lent!

Figyelt kérdés

A leendő férjemet úgy szeretném megviccelni, hogy megbeszéljük a zenésszel hogy mondja be hogy most pedig xy-nak adják vissza a lakás kulcsát mert már felesége van. Előtte pedig a csajoknak osztogatnánk kulcsot

és sorba egymás után mennének ki a férjemhez a lányok a kulccsal :) Szerintetek jó ötlet?

2011. jan. 25. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

A szomszédban, a menyasszonynak -viccből- vittek ki a torta szeletelése előtt egy melltartót, hogy ottfelejtette az előző este...

Nagy balhé lett belőle!!!

2011. jan. 25. 23:38
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, hogy pár idősebb rokon nem nézné jó szemmel...

A tesómén már a menyasszonyrablás miatt is morogtak.

2011. jan. 25. 23:42
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Pedig a menyasszonyrablás régi szokás, főleg idősebbeknek "illene" ismerni...:O

Szerintem ez annyira nem vicces, főleg ha néhányan nem vennék a lapot, meg hát én sem vagyok egy fapofa, se öreg, mégsem hiszem, hogy nevetgélnék rajta. Szerintem lagziba nem a megcsalással kéne viccelődni, de Te tudod, Te ismered a párod és a rokonaid.

2011. jan. 25. 23:53
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

Hát én sem tartom valami jó poénnak...nem is értem miért kell bárhol a megcsalással viccelődni...főleg egy esküvőn...szerintem ez semmiképp nem lehet vicces.

Bár ezt nektek kell tudni, Te ismered a párod.

Az enyém NAGYON nem örülne ilyesminek.

22N

2011. jan. 26. 00:33
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Azt is szokták még csinálni, hogy a férj barátai beöltöznek nőnek, és bemondja a zenekar, hogy most pedig bejönnek elbúcsúzni a vőlegény ex barátnői! Erre bejön egy csomó kirúzsozott szőrőslábú pasi szoknyában, és összecsókolják a rúzzsal. Egy ismerősöm esküvőjén ez volt, itt a menyasszonyt viccelték meg, hát mondta, hogy abban a pillanatban iszonyú dühös volt, ki akart szaladni, de mikor meglátta hogy a fiúk jönnek be röhögés lett belőle. Hozzáteszem ebben a lagziban kevesen voltak, és szinte csak barátok, inkább buli volt.

Egy hagyományos esküvői vacsorán vagy lagziban én sem vállalnám be! Inkább táncoljatok, amúgy meg nagyon hamar elröpül az este, én a sajátomon alig pislogtam kettőt, már hajnal volt, nagyon hamar elröpült :( pedig mi nem tettünk bele semmi extrát, egy nyitó táncon kívül.

2011. jan. 26. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de nem mindegy, hogy egy rakás csaj adja vissza a kulcsát a vőlegénynek, vagy bevonul pár pasi nőnek öltözve. Mert utóbbinál nyilván senkiben fel se merül h bármi alapja lenne.
2011. jan. 26. 09:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én attól rettegek, hogy nehogy a párom pihent barátai agyában szülessen egy ilyen gondolat...

bár ahogy ismerem a rokonaimat lehet poénra vennék...de a megcsalás számomra nem olyan dolog amivel viccelődnék...

2011. jan. 26. 10:09
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Ízlések és pofonok.....neked kell ismerned a párodat.

Lehet hogy itt sokaknak nem tetszik, de ha a párodnak tetszene akkor hajrá! :) Azért mert xy hülyeségnek tartja attól még nekünk tetszhet, hiszen gondolom xy esküvőjén meg olyan dlog volt amit meg te tartasz baromságnak, ez van, nem egyformák az emberek.

2011. jan. 26. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Azért ha a 100 fős násznépből 50 nő megy oda egy-egy kulccsal, elég egyértelmű, hogy viccről van szó. Főleg, ha a 100 éves, járókeretes, fogatlan Jolánka is visz egy kulcsot :)

Mondjuk lehet viccesebben jönne ki, ha a legrozzantabb, legöregebb nénik kapnának kulcsot és jól meg is puszilgatnák a leendő férjet, hogy "hiányozni fogsz" :)

Ha valaki azt se veszi poénnak, az megérdemli :)

2011. jan. 26. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
Esküvőn, lagziba a megcsalás annyira nem illő téma. Én nem csinálnám, és mint vendég sem részt venni nem akarnék, és nevetni sem tudnék ilyenen.
2011. jan. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!