Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő férjemet az esküvő utáni bulin ugy szeretném megviccelni hogy? Többi lent!
A leendő férjemet úgy szeretném megviccelni, hogy megbeszéljük a zenésszel hogy mondja be hogy most pedig xy-nak adják vissza a lakás kulcsát mert már felesége van. Előtte pedig a csajoknak osztogatnánk kulcsot
és sorba egymás után mennének ki a férjemhez a lányok a kulccsal :) Szerintetek jó ötlet?
A szomszédban, a menyasszonynak -viccből- vittek ki a torta szeletelése előtt egy melltartót, hogy ottfelejtette az előző este...
Nagy balhé lett belőle!!!
Lehet, hogy pár idősebb rokon nem nézné jó szemmel...
A tesómén már a menyasszonyrablás miatt is morogtak.
Pedig a menyasszonyrablás régi szokás, főleg idősebbeknek "illene" ismerni...:O
Szerintem ez annyira nem vicces, főleg ha néhányan nem vennék a lapot, meg hát én sem vagyok egy fapofa, se öreg, mégsem hiszem, hogy nevetgélnék rajta. Szerintem lagziba nem a megcsalással kéne viccelődni, de Te tudod, Te ismered a párod és a rokonaid.
Hát én sem tartom valami jó poénnak...nem is értem miért kell bárhol a megcsalással viccelődni...főleg egy esküvőn...szerintem ez semmiképp nem lehet vicces.
Bár ezt nektek kell tudni, Te ismered a párod.
Az enyém NAGYON nem örülne ilyesminek.
22N
Azt is szokták még csinálni, hogy a férj barátai beöltöznek nőnek, és bemondja a zenekar, hogy most pedig bejönnek elbúcsúzni a vőlegény ex barátnői! Erre bejön egy csomó kirúzsozott szőrőslábú pasi szoknyában, és összecsókolják a rúzzsal. Egy ismerősöm esküvőjén ez volt, itt a menyasszonyt viccelték meg, hát mondta, hogy abban a pillanatban iszonyú dühös volt, ki akart szaladni, de mikor meglátta hogy a fiúk jönnek be röhögés lett belőle. Hozzáteszem ebben a lagziban kevesen voltak, és szinte csak barátok, inkább buli volt.
Egy hagyományos esküvői vacsorán vagy lagziban én sem vállalnám be! Inkább táncoljatok, amúgy meg nagyon hamar elröpül az este, én a sajátomon alig pislogtam kettőt, már hajnal volt, nagyon hamar elröpült :( pedig mi nem tettünk bele semmi extrát, egy nyitó táncon kívül.
Én attól rettegek, hogy nehogy a párom pihent barátai agyában szülessen egy ilyen gondolat...
bár ahogy ismerem a rokonaimat lehet poénra vennék...de a megcsalás számomra nem olyan dolog amivel viccelődnék...
Ízlések és pofonok.....neked kell ismerned a párodat.
Lehet hogy itt sokaknak nem tetszik, de ha a párodnak tetszene akkor hajrá! :) Azért mert xy hülyeségnek tartja attól még nekünk tetszhet, hiszen gondolom xy esküvőjén meg olyan dlog volt amit meg te tartasz baromságnak, ez van, nem egyformák az emberek.
Azért ha a 100 fős násznépből 50 nő megy oda egy-egy kulccsal, elég egyértelmű, hogy viccről van szó. Főleg, ha a 100 éves, járókeretes, fogatlan Jolánka is visz egy kulcsot :)
Mondjuk lehet viccesebben jönne ki, ha a legrozzantabb, legöregebb nénik kapnának kulcsot és jól meg is puszilgatnák a leendő férjet, hogy "hiányozni fogsz" :)
Ha valaki azt se veszi poénnak, az megérdemli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!