Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok! VAlakinek igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! VAlakinek igazi acélmerevítős fűzője volt?

Figyelt kérdés

Mikor levették a méretet, a szabó azt mondta, hogy kb 9-10 centit fog vékonyítani a derekamon. Kiszámoltam, hogy akkor 52 centis derekam lenne. De hát abban össze fogok esni!!! Hogy a fenébe nem fogok elájulni benne? Lehet ebbe mozogni, ülni, levegőt venni? Nem volna jó ha fel kéne mosni a padlóról.

Néztem hagyományos fűzőket, amilyenek általában a menyasszonyi ruhák felső részei, de azok műanyag merevítősek semmit nem tartanak.

2011. jan. 23. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A molett csajszi vagyok.

Kipróbálnám, de sajnos a környéken csak bóvlikat tudok, az még a jobbik eset, ha van benne műagyag váz.

Múltkor a barátnőm is vett egy "fűzőt", de az csak sima pánt-nélküli felső volt elején szalagos díszfűzéssel. :s

Hát nekem a fűző továbbra is az acélmerevítős változat.

Szóval elég necces ezt összehozni. Valaki tudd Magyar honba olyan helyet, ahol foglalkoznak fűzőkkel? Neadj isten moletteknek is van?

Köszönöm^^

2011. jan. 24. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

Németországból hozzák a csomagot, de magyarul kell az egészet lebonyolítani, magyar a honlap, az üzletkötőjük, futár hozza ki, ha valamit nem tudsz segít, fűzőnél a derékbőségedet kell lemérned, ill. a részletes leírásnál megnézni, hogy kinek ajánlják az adott fűzőt. (Egyedül fizetni kell euroba, de ott az oldalon bal oldalon be lehet állítani, hogy forintba lásd az árakat, nem olcsó, de jó, régen 100-150 éve/ sem volt olcsóbb).

Én nagyon megvoltam velük elégedve, kb 1,5-2 hét alatt kihozták, mindenki ámul-bámul mert még senki nem látott ilyen igazi fűzőt. Én a helyedben megpróbálkoznék a vásárlással.

Nekem is volt egy munkatársam aki nagy újsággal mesélte, hogy vett egy fűzőt, és egy fekete pánt nélküli top volt egy réteg szaténból elől szalag díszítéssel keresztirányú fűzéssel, és volt benne 4! műanyag vacak, úgy kellett belebújni, vicc, és ezt fűző néven árulják, max. mídernek menne el.

Amit a kérdező belinkelt az is nagyon szép, főleg fehérbe szép lehet, de nekem még egy másik is tetszik az oldalról: [link] formára is nagyon szép, abszolút 1860-as évek fazonja, csak az angol tudásom foghíjas, úgyhogy kizárt dolog, hogy én egy ilyen oldalról bevállalnám a rendelést, fizetést, stb. pedig csak 25.000Ft (80font).

2011. jan. 24. 11:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Jé, volt egy kommentelő aki orvosi fűzőt hordott :D nekem is kell, és hát mit mondjak, borzalmas :S nem tudom, a hagyományos milyen, de az enyémben enni se lehet, inni, levegőt venni alig, és mozogni egyáltalán...legalábbis én nem tudok :S
2012. jan. 26. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!