Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak! Esküvő és ballagás egy nap?
Figyelt kérdés
Párom 2 unokatestvérének is aznap lesz a ballagása amikor nekünk az esküvőnk. Nekünk csak az a nap jó a házasságkötésre, mert aznap lesz a 4. éves évfordulónk. Ne menjünk el a ballagásokra? Vagy mi legyen? Késő délutánra nem szivesen raknám át az esküvőt mert ballagás után nem akarom hogy lecsússzon egy két pohárkával és úgy jöjjön esküdni. Ti mit tennétek?
Ráadásul két tanus esküvő lesz, a család nem tudja hogy esküdünk.
2011. jan. 21. 10:44
11/13 anonim válasza:
Hát ha én lennék a helyedben, én tuti nem mennék el a ballagásra.
Miért olyan fontos az unokatesók ballagása?
12/13 anonim válasza:
Az esküvő más napokon is esküvő, nem csak évfordulón. Ballagástól megfosztani ilyen baromság miatt 2 fiatalt - elég önző dolog. Nálunk késő estig tartott a ballagási party. Őszintén szólva lesz*rnám az esküvődet. A ballagás napja nem választható, az esküvőjé igen. És ha szereted, 1 héttel korábban vagy később is szereted. Ha meg nem, hát nem...
13/13 A kérdező kommentje:
Át tettük 1 héttel későbbre, így lesz a legjobb!
2011. jan. 24. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!