Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról, hogy tetszik neketek? Kép lent.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 20. 23:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
75B? nekem is annyi, de az a nő a képen inkább C. Én laposnak érezném magam hozzá, de ha felpróbáltad és jól áll, akkor ne foglalkozz velünk. A ruha ránézésre olyan közepes, attól függ, hogy te hogyan tudod viselni. Lehetsz benne gyönyörű, de rendesen mellé lehet vele nyúlni szerintem.(Ez is akkor derül ki ha felveszed, szóval rángasd el valami jó kritikus barátnődet magaddal, aki biztos kimondja az első gondolatát, amikor meglát)
2011. jan. 20. 23:32
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2011. jan. 20. 23:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik! Letisztult, elegáns, egyszerűen gyönyörű. :)
2011. jan. 20. 23:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, szép, de valóban egy kicsit steril, nem az "igazi", kicsit kevésnek tűnik a szoknyarésze, mármint vékony, egy rétegű, amin az abroncs körvonala gyakorta átlátszik, és nem szép látvány, meg rövidre is van szabva kissé (erre allergiás vagyok, hogy jóval föld fölé mérik az alját és baromi bénán néz ki, csak hogy az alját megkíméljük aki akar térdig is beláthat). Ami viszont pozitívum, azon túl, hogy korán elkezd szélesedni, ami nekem nagyon tetszik, hogy nem az tucatruha...pánt nélküli egyenes dekoltázzsal, enyhén csípőtől bővülő, alul széles szoknyával.
2011. jan. 20. 23:56
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
bálba elmegy, munkába azért nem venném fel.
2011. jan. 21. 00:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Bár mivel én dundibb vagyok,és én sem vehetnék fel akármilyen ruhát,azért azt mondom,ezt tuti nem venném fel,nem passzol az egyéniségemhez.Számomra ez a ruha túl uncsi,túl semmilyen,bár nem annyira ronda...viszont lehet hogy Neked jól állna.Ezt nem tudhatjuk..és Te sem...csak akkor mikor felpróbálod...egyébként meg láttam én már vékonyka,rondácska menyasszonyt egyszerű ruhában..borzalmas volt szegényke..azért választot egyszerűbb ruhát,mert ő csendes,visszafogott egyéniség..na,ezért kár volt..

Mindenesetre próbáld fel,hátha sikerül:)Ha jól érzed magad benne,és tetszik,vedd meg/béreld ki.

Sok boldogságot,és gratulálok!:)

2011. jan. 21. 00:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Hány méterre akarsz állni a jövendőbelidtől a boldogító igen kimondásakor?:) Nekemm valahogy túl nagynak, szélesnek tűnik alul.
2011. jan. 21. 00:31
 18/24 anonim ***** válasza:
A nők évtizedekig hordtak ilyen, vagy még ennél is szélesebb ruhát... [link] , ettől még közel lehet menni hozzá, nekem is jobban tetszik, mint a csak alul szélesedő lapos ruhák, mint már leírtam nemrég.
2011. jan. 21. 01:11
 19/24 anonim ***** válasza:
De ha netán láttál már kosztümös filmet (Elfújta a szél, Sissi) akkor is láthattad, hogy közel lehet menni a nőhöz ruhától függetlenül. :):)
2011. jan. 21. 01:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Szép, de több díszítés is lehetne rajta.
2011. jan. 21. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!