Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megsértenénk a vendégeket? Félek sokan túl konzervatívak ) :
Párommal szeretnénk elkerülni az "eladó a menyasszony" mizériát. Mivel amúgy sem átlagos esküvőt szeretnénk rendezni, talán már senki nem akadna fent az ötletünkön :)
Kitennénk egy kis barbie ház-szerű dolgot amibe bele lehet dobni a pénzt, és kiírjuk alá, hogy ilyet szeretne az ifjú pár...
Természetesen frappáns kis szöveggel a meghívón, megpróbálnánk felkészíteni rá a vendégeket. 21/L
Sajnos sem a zenei összeállítás, sem a menyasszony botlába és pánikbetegsége nem engedi meg a menyasszonytáncot :S
Maximum a párommal tudok táncolni, mert ő meg tud nyugtatni :)
Nekem egyébként se kéne se ajándék, se pénz, nem azért megyek férjhez. De mivel mindenki pénzt fog adni, nem tartanám a kezem a borítékért, nem vagyok én orvos
Nekem nagyon tetszik ez a Barbie-házas ötlet:) Azt hiszem, ezt le is nyúlom^^
Persze nekem azért még odébb van ez a számomra, mivel még csak 17 vagyok, ráadásul férj-jelölt sincs kilátásban:)
Sok boldogságot^^
Szia!
Köszönöm az ötletedet! Pont ezen agyaltunk párommal hogy kéne megoldani a dolgot! Mi a lagzi után 2 hónappal érkező babánkra tennénk el a bejövő pénzt, csak nem volt ötletünk rá, hogy kéne adagolni a rokonságnak!
Ha netalántán van valami jó szöveged a meghívóra hozzá, akkor az elmondhatnád! Vagy ha van valami oldal ahol lehet ilyet találni!
Én most találtam ki hogy a pici UH képét tesszük majd ki az esküvőn egy doboz fölé!
Örülök hogy a végén ilyen sikere lett az ötletemnek :)
Köszönöm a jókívánságot is :D
Hát, én verses formában gondoltam a meghívót megoldani... esetleg így lehet szépen, vagy viccesen előkészíteni a vendégeket, mire számítsanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!