Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Együtt lehet így maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehet így maradni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, a barátom az osztálytársam, ő is 18. Most lesz januárban kettő és fél éve, hogy együtt vagyunk.

Én apukámmal élek (anyukám sajnos meghalt még kisbaba koromban), a barátom anyukájával él, az ő szülei elváltak 6 éve. A szüleink a szülői értekezleteken találkoztak már 9. osztály óta, de mikor komolyabb lett a kapcsolatunk (1 év után), akkor be is mutattuk egymásnak őket. Ők rögtön megtetszettek egymásnak, és találkozgatni kezdtek. Ez minket nem zavart, boldog voltam, hogy apu végre boldog, és túltette magát anyukámon. Viszont most Karácsonykor bejelentették, hogy összeházasodnak, és ide költöznek hozzánk. Ez kicsit fejbe vágott. Annak örülnék, hogy összeköltözök a barátommal (külön szobánk lesz), de így?? lényegében a tervérem lett! Lehet így továbbra is kapcsolatunk, vagy tönkre fog menni? Gondoltam megkérem apát, hogy addig várjanak ezzel, amíg mi leérettségizünk, és akkor elmegyünk koleszba, vagy közös albérletbe, és csak azután költözzenek össze, de az még 2 év, és az egyetem sem lenne olyan messze tőlünk, hogy el kelljen költöznöm otthonról, és csak pénzpocsékolásnak tűnik.

Mit gondoltok?

2010. dec. 30. 12:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Még talán nem is az lenne a legnagyobb probléma, hogy éjjel-nappal együtt leszünk, és megunjuk egymást, hiszen ha összeköltöznénk/összeházasodnánk akkor is együtt lennénk, hanem az, hogy hogy viszonyuljunk egymáshoz, illetve hogy illik ilyenkor viselkedni.

Alhatunk például együtt? Vagy csak szexelünk, aztán "hazamegy" a szomszéd szoba? :D

vagy ha elmegyünk rokonlátogatóba, akkor a testvéreként legyek ott, vagy barátnőjeként? Meg nem bulizhat egy jót a haverjaival, mert ott vagyok a szomszéd szobában, vagy nem hívhatom át a barátnőimet egy csajos estére a pasik nélkül, mert ott lakik a párom :D

Vagy eddig nálunk én takarítottam (apukám főzött), náluk meg az anyukája csinálta mindkettőt. Most akkor anyukája fog még mindig takarítani utána, vagy nekem kellene, mert én vagyok a barátnője? :D

2010. dec. 30. 14:03
 12/19 anonim ***** válasza:

mindenképpen engedd neki hogy elmenjen néha ilyen estékre a haverokkal és akkor te mondjuk tarthatsz otthon csajos estéket

vagy fordítva

meg persze szerintem sokat fogtok így együtt aludni, csak nem megy át a másik a saját szobájába :D

takarítani meg tanuljon meg maga után vagy takarítsatok együtt

amúgy sok szerencsét :D

2010. dec. 30. 14:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Húú,de körülményes valóban..
2010. dec. 30. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb lenne a helyzet, ha elfelejtenéd ezt a ,,testvérek leszünk" -dolgot. Apád ugyan összejött az ő anyjával, de ettől ti nem vagytok testvérek, és nem is lesztek azok. Ő a pasid és kész. Ez a tény csak abban az esetben változhatna meg, ha szakítanátok. Jogilag persze mostohatesó-viszonyba kerültök, de azzal ne foglalkozz. Ti egy pár vagytok függetlenül attól, hogy a szüleitek mit csinálnak, és kikkel fogtok lakni. Ti egy pár vagytok, akik együtt fognak lakni, mert apád összejött anyóssal:) Nem kell semmilyen helyzetben a testvéredként kezelned, mert ő a pasid, ráadásul ez jóval azelőtt így volt, minthogy az őseitek összejöttek volna. Szóval ha megjelentek valahol, semmi nem kényszerít rá, hogy a tesójaként viselkedj, és nem kell visszamennie a "közös játék" után a szaobájába aludni villanyoltáskor, mint ahogy nyilván nem fogsz szex közben arra gondolni, hogy "úristen, kúr a tesóm":) Nehéz a szitu, elismerem, de sok feszültséget megspórolnál magadnak, ha nem foglalkoznál azzal, hogy jogilag a tesód lesz. Az csak egy papír.
2010. dec. 30. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:

"nem bulizhat egy jót a haverjaival, mert ott vagyok a szomszéd szobában, vagy nem hívhatom át a barátnőimet egy csajos estére a pasik nélkül, mert ott lakik a párom :D "

Ez és amit még felsorolsz MIND MIND FENNÁLLNA akkor is ha pl. egy albérletbe összeköltöznétek. Fogd fel így.

A házimunkát - ilyesmit pedig az új "anyukáddal" felezzétek el. Neked is jó, mert fele melód lesz, az új anyucinak is jó, mert fele melója lesz és még egy piros pontot is szereztél :)

2010. dec. 31. 10:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Miért ne maradhatnátok eggyütt? Sok dolog amit írtál, az akkor is fenn állna, ha albiban élnétek eggyütt.

Viszont még érdekesebb, inkább kicsit vicces lesz a helyzet, ha összeházasodtok.:) Akkor majd a férjed lesz a saját gyereketek nagybáttyja, és a saját sógora is? Ez nagyon poénos:D

De emiatt nehogy még jobban elbizonytalanodjál!!! Ha szeretitek egymást, akkor maradjatok eggyütt!

2011. jan. 1. 17:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Lehet én értettem félre, és akkor bocsi. Azt írtad, hogy mind2en 18évesek vagytok, vagyis akkor idén kéne érettségiznetek, és felvételiznetek. Viszont később azt írod, hogy még 2 év, mire egyetemre mentek.

Egyébként mért tűnik pénzpocsékolásnak, ha albérletbe költöztök? Előbb-utóbb úgyis megtennétek, nem?

Mondjuk én felvetném, hogy mi lenne, ha apukád a barátod anyukájával mondjuk hozzátok költözne, te pedig a barátoddal az ő otthonukba? Végülis eddig is fenntartottak 2 otthont, vagyis nem lenne gond nekik, és akkor kipróbálhatnátok, hogy működik-e a kapcsolat? Mert ígyis-úgyis együtt fogtok élni, csak akkor mindjárt 2esben, és nem 4esben. Szerintem a szülőknek is jobb lenne.

2011. jan. 2. 12:49
 18/19 A kérdező kommentje:

Azért 2 év, mert évvesztesek vagyunk, és 9-ben nulladikosok voltunk.

Különben köszi a válaszokat mindenkinek :)

2011. jan. 2. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Tényleg furcsa egy helyzet, de fogjátok fel pozitívan. Ti továbbra is egy pár vagytok, mindegy mi történik.
2011. jan. 12. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!