Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thaiföldi esküvönk lett volna. De csödbe ment akinél befizettük az utat. MIt tegyünk 1 hónappal az esküvö elött? El van rontva a karácsony.
Figyelt kérdés
Már nem akar elvenni szerintetek?
A völegény befizetett egy másik utat Mariuciusra azt kaptam karira nemhogy inkább az esküvönket probálná rendbehozni uj thai esküvöszervezéssel
2010. dec. 25. 16:50
11/14 anonim válasza:
"erre mondja a sors így akarta majd ha visszakapjuk a pénzt újra megszervezzük"
Meg is van a válasz. Majd később megszervezitek. Ha anyagilag van rá keret, miért ne mehetnétek 2 helyre is. Ne hisztizz.
12/14 anonim válasza:
Mert a kérdező már megadott mindent a férjjelöltnek, mégsem került föl az i re a pont. Azért a lányok legtöbbje férjhez szeretne menni. A pasik meg húzzák az időt. Bár, ha belegondolsz, végső esetben sem veszítettél sokat. Találsz majd másikat helyibe.
13/14 anonim válasza:
hümmm miért lenne veszekedés, ha elmondod, hogy te inkább thaiföldre akartál volna menni? nem értem miért nem mondhatod el, hogy neked nem számít, hogy hol, csak az, hogy házasodjatok össze. ha ezeket nem mered elmondani, és inkább minket kérdezed vőlegényed helyett, akkor nem értem miért akarsz hozzámenni... nem vagyok a 100%-os őszíntesség híve, de ezeket meg kéne tudnotok megbeszélni veszekedés nélkül
14/14 anonim válasza:
"majd ha visszakapjuk a pénzt ujra megszervezzük. "
Akkor nektek sose lesz esküvőtök...
Magánvélemény, hogy nevetséges, hogy valaki képes azon hisztizni, hogy mivel csődbe ment az utazási iroda, ezért a milliomos (nyilván becsületes adófizető építési vállalkozó...) CSAK MAURITIUSRA viszi el. Hát, életed legnagyobb stressze legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!