Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő mennyibe kerül ha csak 2 tanú és anyakönyvvezető van jelen?
Nálunk is kértek terembérletet 7ezer volt.
Ha nem akartok gyűrűt, akkor előre ezt megbeszélitek a közjegyzővel és kihagyja azt a részt.
attól függ,hogy hol...Nekünk megyeszékhelyen,ha semmit nem kértünk vna,akkor is 6300ft("szervezési díj"), de pl. falu,kisebb város sok esetben ingyenes,ha tényleg csak két tanúval.
Amúgy szerintem gyűrű sem feltétlenül kell
megmondjátok,hogy nektek ezt a részt hagyja ki,elvégre a polgári a papírok aláírásától lezs érvényes,nem a gyűrűktől..De bejelentkezéshez mindketten kelletek és mint írták 30 nappal előtte kell.
Polgári esküvő, az ingyenes szolgáltatás az önkormányzatnál.
Mi harmincévi együttélés után esküdtünk meg.Igazolni kellett egyikünk özvegységét, nekem a jogerős válást.
Egy fillér kiadás nélkül meglehet esküdni.
Gyűrű csak egyházi esküvőnél kell.
Bocs,a cég ajándéka miatt mondtam a 18-at,remélem nem sértődtél meg:)
Amúgy a legtisztább,ha bementek a területileg illetékes anyakönyvi hivatalba,és ott egy kedves/kevésbé kedves emberke felvilágosít,mert mint látod nagyon eltérőek a helyi szokások,bár elvben tv. szerint a házasságkötés ingyenes...:D
Nem sértödtem meg.amugy meg nem szavam járása a cégajándéka szöveg.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!