Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvőhöz illő zenét keresek? A koszorúslány leszek és egyik ajándéknak azt szántam, hogy éneklek a párnak.
Szia! A párommal mi az esküvőnkön majd duettben adjuk elő Eros Ramazotti és Anastacia közös dalát az I belong to you-t bár ez félig olaszul van, de nagyon szép dal.
Vagy Stivie Wonder My love c. dala is nagyon szép, esetleg Michael Bolton - Said I loved you but I lied (cos this is more than love)
Köszönöm szépen! Meghallgattam mindet, nagyon szépek. :)
Azért még várom a tippeket! :)
Nekünk ezt énekelték, gyönyörű volt!!!
Én egyszer hallottam egy fiatal lánykát, aki a Wolf Péter féle Ave Mariát énekelte. Gyönyörű volt! És ha lesz katolikus templomi, ott mindig szokott lenni az Ave Maria, megbeszélhetnéd pl. a kántorral, hogy ezt a verziót játssza és te énekeld. Az biztos nagyon szép meglepetés lenne!
Előző vagyok: megtaláltam a lányt, akitől hallottam: ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!