Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jó ötlet csak az esküvő után összeköltözni a pároddal?
NEM!
Az előző párommal az összeköltözés után derült ki, hogy akárhogy is szeretjük egymást, nem passzolunk össze. Biztos, hogy nem fogok együttélés nélkül házasodni!
embere válogatja...
hallottam egy ilyen véleményt: "az örök hűséget nem lehet kipróbálni"
és tényleg! a technikai dolgokat meg tudod együttélés során, de hogy mennyit tud rád várni, mit tesz meg a kapcsolatért, azt talán jobban megtudja az ember, ha nem költöznek össze.
mi 1 év járás után jegyeztük el egymást, bő fél évvel később esküvő, csak ekkor költöztünk össze. most 2,5 éve vagyunk házasok, és csodálatos a életünk! de biztos, hogyha nem ilyen a Párom, hanem bizonytalan lettem volna, akkor szükséges lett volna a "próbaházasság".
18:25
Azt hittem, hogy ezt én írtam:-))) Az egyetlen különbség, hogy nálunk csak 60-an voltak az esküvőn.
NEM!!!NEM szabad ilyet csinálni, akármit prédikálnak a bigott erkölcscsőszök.Csinálja aki mondja, bár az általában aggszűz. Vagy ő is beszívta, akkor már más nehogy ne.
Ez mi férfiak úgy mondjuk, hogy könnyű más fval verni a csalánt.
Nem hiszem.Elvégre, a tehenet is megfajik, mielőtt megveszik.
Bár kétségtelen, az esküvő utáni összeköltözésnek is megvan a maga varázsa, mintahogy a nászéjszaka is akkor a legcsodálatosabb, ha még nem csinálták együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!