Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerinted jó ötlet csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted jó ötlet csak az esküvő után összeköltözni a pároddal?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Az előző párommal az összeköltözés után derült ki, hogy akárhogy is szeretjük egymást, nem passzolunk össze. Biztos, hogy nem fogok együttélés nélkül házasodni!

2010. nov. 22. 00:46
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

embere válogatja...

hallottam egy ilyen véleményt: "az örök hűséget nem lehet kipróbálni"

és tényleg! a technikai dolgokat meg tudod együttélés során, de hogy mennyit tud rád várni, mit tesz meg a kapcsolatért, azt talán jobban megtudja az ember, ha nem költöznek össze.

mi 1 év járás után jegyeztük el egymást, bő fél évvel később esküvő, csak ekkor költöztünk össze. most 2,5 éve vagyunk házasok, és csodálatos a életünk! de biztos, hogyha nem ilyen a Párom, hanem bizonytalan lettem volna, akkor szükséges lett volna a "próbaházasság".

2010. nov. 23. 16:19
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

18:25

Azt hittem, hogy ezt én írtam:-))) Az egyetlen különbség, hogy nálunk csak 60-an voltak az esküvőn.

2010. nov. 26. 08:20
 14/19 anonim válasza:
68%
Én 2 éve lakom együtt a párommal, nem vagyunk házasok. Az én véleményem, hogy házasság előtt jó együtt lakni, de érdekes módon a statisztikák azt mutatják, hogy semmivel nem nagyobb a válás azoknál, akik csak esküvő után költöznek össze!
2010. nov. 26. 10:26
 15/19 anonim válasza:

NEM!!!NEM szabad ilyet csinálni, akármit prédikálnak a bigott erkölcscsőszök.Csinálja aki mondja, bár az általában aggszűz. Vagy ő is beszívta, akkor már más nehogy ne.

Ez mi férfiak úgy mondjuk, hogy könnyű más fval verni a csalánt.

2010. nov. 28. 06:51
 16/19 alfonz64 ***** válasza:
Hát szerintem nagy nagy badarság ha előtte nem próbáljatok ki az együtt lakást min. 3 évig. Amúgy azt szokták mondani hogy az egykékkel szokott gond lenni mert nem tudnak, nem tanultak meg közösködni de jellemző rájuk a csavargás vagy az állandó menési kényszer otthonról. :)
2010. nov. 28. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónap ismerkedés után összeköltöztünk júliusban, s most döntöttük el, hogy összeházasodunk, szerintem jobb ha előtte már együtt lakik a pár, mert akkor már tudják mire számitsanak. Nálunk ez bejött. Úgyhogy azon a véleményen vagyok, hogy először összeköltözés, aztán esküvő, mert tényleg lakva ismeri meg egymást az ember.
2010. dec. 12. 19:03
 18/19 alfonz64 ***** válasza:
A legtöbbet emlegetett válóok: miért nem hajtja fel a wc ülőkét, középen nyomja ki a fogkrémet, széthagyja a szennyest, mindig nekem kell főzni, sokat dolgozik, neki fontosabb a ..... mint én, nem hallgat meg, mindig csak a problémát csinálja, rikácsol stb.... szóval érdemes kipróbálni hogy a nagy szerelem elmúltával milyen a másik életritmusa és hogy meg férnek-e egymás mellett és utána kell összeházasodni, mert a rozsaszin felhő után jön a rideg valóság és annak válás a vége.
2010. dec. 13. 06:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem.Elvégre, a tehenet is megfajik, mielőtt megveszik.

Bár kétségtelen, az esküvő utáni összeköltözésnek is megvan a maga varázsa, mintahogy a nászéjszaka is akkor a legcsodálatosabb, ha még nem csinálták együtt.

2010. dec. 25. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!