Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy vőfély?
Szia, ez jól hangzik 20.000.ft-ért ha régen volt akkor is én akit felhívtam 80-at mondott.
Nem tudnád megadni az elérhetőségét? egyébként Biatorbágyon lesz a lagzi.
Köszi
A mi esküvőnk április végén lesz, és egészen tegnapig még mi is gondban voltunk vőfély téren.. Egy esküvőszervező barátom azt mondta, 20 és 90e Ft között mozog egy vőfély ára mostanában, de a tapasztalatai szerint aki 30 alatt elvállalja, az olyan is. Fontos még, hogy szükség van-e rá már napközben is (kikérés, szertartások előtt-után a násznép koordinálása), vagy csak konkrétan a lagzira szeretnétek. Nekünk most 75-ért sikerült szereznünk egy szuper vőfélyt, ebben az árban viszont bennevan a budapesti templomi esküvőtől (14 h) egészen a Kecskemét közelében lévő lagziig minden, utiköltség is, és egészen reggelig számíthatunk rá. Tehát ez az ár all inclusive. Barátném 3 évvel ezelőtti Bp. melletti esküvőjén 60e-ért volt a vőfély kb 18-24h-ig, csak a lagzin.. és elég gyenge volt..
Mi úgy gondoltuk, ha a többiek hozzácsapják az utiköltséget, több helyszín miatti felárat, kb ugyanitt vagyunk, és mivel rajta áll vagy bukik az egyetlen esküvőnk hangulata, inkább máshol próbálunk spórolni.
Remélem tudtam segíteni :)
Szia,
igen ez így reális nekem du 4*től kéne és nem is kéne utazgatni.
Ti hol találtatok rá?
Én magam is vőfély vagyok és ismerem a kollégák árait.
A szórás nagyon nagy, halottam már ötezer és 150 ezer forintról is. Mindkettő irreális.
Az sem mindegy, hogy a fővárosban vagy az ország keleti végében keresel vőfélyt. És mivel ez is erősen idénymunka, ezért nyáron sokkal többet kérhetnek a vőfélyek, mint télen.
A középár 40-80 ezer forint körül reális, de mint írtam már, ennél sokkal olcsóbb és drágább vőfély is létezik.
Ahogy autót is lehet kapni pár tízezer és több tízmillió forintért is. Persze ott sem mindegy, hogy milyen korú, típusú és állapotú az a kocsi...
Ezért a vőfélyek díja mellett érdemes figyelembe venni az érte nyújtott szolgáltatást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!