Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúra keresek táncoslányt, hol találok?
Páromnak szánnám meglepetésnek (közös haver intézné a szervezést, én csak megrendelném és fizetném, de nem lennék jelen). Egyik barátnőmnek rendeltünk egy srácot a lánybúcsújára és nagyon profi előadónak bizonyult. A műsor is jó volt, de hiába volt már egy szál odaszorított törölközőben, ízléses volt a műsor, profi mozdulatokkal. Utána egy kicsit maradt beszélgetni, tényleg szórakoztatta a társaságot, nem két perc tekergőzés volt, majd maroktartás.
Hasonlót keresnék lányban, egyetlen kikötés, hogy alacsony legyen, mert a barátom is az és zavarná egy 180 centis hölgy.
Ha valaki ismer ilyet, leírná a tapasztalatait, árakat és hogy hol tudom elérni a hölgyet? Jövő szombatról lenne szó.
Személyes tapasztalatokon alapuló ajánlatokat várok, csak a rendszer nem engedte így kiírni a kérdést. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Bocsi ha megbántottalak, de egy nő szemszögéből teljesen más mint egy pasi szemszögéből. Ennyi. A "művészet" jellege miatt pedig nem láttam még olyan "előadót", aki nem lett volna mindenre kapható, csak pénz kérdése.
Amúgy sok boldogságot nektek.
Hát én tuti nem rendelnék a leendő férjemnek táncoslányt a legénybúcsúra...
Egyik női magazinban pár hónappal ezelőtt foglalkoztak ezzel. A legtöbb esetben nem jutottak el a házasságig... Vajon miért?
Nem hiszem hogy attól leszel a világ legjobb fej leendő felesége a pasid és a haverjai szemében hogy táncoslányt rendelsz...
Tudod van aki mellre szívja, nekem nem volt szándékomban a rosszindulat (bár elég jellemző ezen az oldalon). Még egyszer sok sikert hozzá és boldog házasságot.
Üdv 8:52-es
Köszi a linkeket!
Előző: nem jó fej akarok lenni - én is örülnék neki ellenkező esetben. Mégis mit kellene a legénybúcsúra szerveznem? Bögrefestést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!