Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A házasságkötés idején ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságkötés idején ti mennyi időre terveztetek egymással, hogy együtt fogtok maradni?

Figyelt kérdés
Van aki arra számított, hogy legalább 5 évig nem fognak elválni?
ma 07:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
általában ez a hiba alapja:)
ma 09:08
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Örökre. 2011-ben házasodtunk, 2022-ben váltunk el.
ma 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Ez az:) Nem öröm, dehát ember tervez, isten perverz, beleköp a levésbe.
ma 11:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Hogy tessék? :D

Örökre. Amíg meg nem hal az egyikünk. Ha nem így terveznék, nem mennék hozzá.

Imádom amúgy, amikor random emberek mondják meg nekem, hogy úgyse leszek sokáig együtt a párommal, oké lesz esküvő de válás is, írjak szerződést (a nagy semmire!), úgysem ez lesz az egyetlen esküvőm, stb. Gondolom ők rohadt irigyek. Az én családomban pl nincs is válás, pedig nem is vagyunk vallásosak (ott gyakori, hogy bármilyen szar is, együtt maradnak).

ma 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem mentem volna hozzá, ha nem érzem akkor úgy,hogy örökké vele tudnék lenni.
ma 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Amíg meg nem halunk. Ha szemernyi kêtség is van ezt illetően, össze sem házasodunk.

Mi értelme pár évre tervezni?

Egyébként mi 1,5 év után házasodtunk. 15 éve vagyunk együtt.:). Boldogságban, szerelemben, még a nehezebb, stresszesebb időkben is, egymást támogatva megoldottunk mindent együtt! Soha fel sem merült a válás.

Nem is értem a kérdést.

ma 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!