Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek olyan esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek olyan esküvőt jobb lefújni, ahol ilyen 1 héten belül meghalt a pár egyik tagjának valakije? Pl. apuka, anyuka, testvér, legjobb barát. AKár igen, akár nem, indokoljátok légyszi.

Figyelt kérdés
febr. 8. 11:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon szép, hogy ő mit mondana, de a gyásznak akkor is van egy feldolgozási ideje. Ez sokáig eltarthat, kiváltképp ha a komolyabban érintett személyek elfojtják, nem mernek szembenézni a gyásszal előbukó érzelmekkel, szorongásokról, mentális blokkokról, egyebekről.

Ezt már nem az eltávozott határozza meg... Ha valaki összeroppan az esküvőn, bizonyára "mlékezetes" lesz. Mi lesz, ha valaki a gyász miatt pánikrohamot kap vagy töbeen végigzokogják, és nem az esküvő, hanem a hiány miatt?

Én lehet, csinálnék egy "kutatást" és felmérném, ki hogy áll, de ha nem kielégítő az állapotuk, sztem pénzbeli veszteség, avagy sem, de eltolnám egy későbbi időpontra.

febr. 8. 12:23
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
A hivatalos anyakönyvire elmehetnétek 2 tanúval, a nagy bulit pedig legalább fél évvel el kéne halasztani.
febr. 8. 12:23
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Ez megint az, hogy más ... jével könnyű verni a csalánt. Majd a tesók kifizetik azt az 5 milliót amibe egy új lagzi megszervezése kerül, ha a mostani pénzeket bukják? Szerintem csináljátok úgy, ahogy nektek jó, főleg ha szerintetek a halott is így akarná. Egyébként talán az is számít, mennyire váratlan volt. Nagyi halálára mi sajnos számítottunk egy ideje, sőt végig esküvőt szerveztem, amíg kórházban volt. Mert az élet sajnos nem áll meg. Megszakadna a szívem ha a gyerekem miattam halasztaná az esküvőjét például.
febr. 8. 12:30
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Jobb hát. Én biztos nem lennék hajlandó házasodni így. De ebben a pár azon tagjának a véleménye számít inkább, akinek meghalt a rokona.
febr. 8. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam olyan esküvőn/lagzin ahol a menyasszony apja halt meg előtte 2 nappal. Megtartották és a menyasszony abszolút jól érezte magát, viccelődött, ami számomra azért fura volt, az biztos, hogy szerette az apját tehát nem ezért nem volt szomorú szerintem. Én például nem éreztem jól magam hisz nekem is kedves halottam volt az örömapa és az örömanya feketében szintén nagyon szarul volt, nem tudta jól érezni magát. A ceremónia után el is jöttem, a vacsorára táncolásra már nem tudtam maradni. Ugyanakkor megértettem, hogy a menyasszonynak nem lett volna mégegyszer pénze a lagzit megrendezni, nem hibáztattam, de akkor is baromi furcsa volt nekem az egész. Én biztos inkább lemondok a lagziról és később egy szimpla szertartással beérem de nem vagyunk egyformák.
febr. 8. 13:02
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Hát, a halott szempontjából nem jobb. Neki már tök mindegy, és szinte biztos, hogy azt akarná, hogy ne fújják le. Anyagi szempontból kifejezetten hülyeség. Viszont nem biztos hogy a hozzátartozóknak van kedvük bulizni, így nagy eséllyel a násznép úgy emlékezne rá, mint életük legrosszabb esküvőjére. Szóval, ha pénz nem számít, mert kőgazdag vagyok, akkor a polgárit megtartanám, lagzit meg szerveznék későbbre. Ha számít, akkor megkérdezném magamtól, melyik fájna jobban, ha nem lenne lagzim, vagy ha egy ilyen, hogy mondjam, kevésbé jó hangulatú lenne. (De én ezt úgy írtam, hogy sose akartam esküvőt, semmilyet, szóval csak megpróbáltam elképzelni, hogy akarnék😁)
febr. 8. 13:22
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Az élet megy tovább.
febr. 8. 15:06
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ilyen nehéz helyzetben nincs jó döntés, csak áldozathozás.
febr. 8. 19:00
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Mivel kizárt,hogy 1 héttel előtte szólva el lehetne tolni a helyszínt és a szolgáltatókat, így az ember kénytelen megtartani,mert keveseknek van pénze mégegyszer több milliót kiadni rá.
febr. 8. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:
51%

Kizárt, hogy lefújnám, hogyha mindent megszerveztünk.

Hogyne. Lehet érzéketlennek tűnik, de egy csomó melónk van benne, pánz, idő, energia, amit nem kapunk vissza.

febr. 9. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!