Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hétvégén hány órakor van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén hány órakor van?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azokhoz szeretnék kérdést intézni, akiknek nem volt templomi esküvőjük, hanem csak polgári szertartásuk az anyakönyvvezetőnél.

Akiknek Hétvégén volt,hány órára kaptak időpontot a ceremóniára?

jan. 17. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Tesómnak volt polgári is, és valamikor délelőtt volt mert emlékszem, hogy utána vmi könnyű ebéd volt egy kisebb étteremben a násznéppel még.
jan. 17. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem szeretnék irreleváns választ írni, mert nekünk volt egyházi is, de teljes mértékben rajtunk múlt, hogy melyik mikor legyen. Kb. 4 hónappal az esküvő előtt kerestem fel az adott község anyakönyvvezetőjét, szerintem nem volt aznapra más és bármikor lehetett volna. (Nekünk 14:30 és 16:00 voltak az időpontok, így találtuk ki a programot.)

Egy ismerősömék most szervezik, náluk csak polgári lesz, 16:00 az időpontjuk.

jan. 18. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is csak polgári lesz, kb 4-5 hónappal előtte kértünk időpontot, így teljesen szabad volt még az a nap, mi választhattunk. 13 órától lesz, utána egy ebéd a családdal.
jan. 18. 06:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljes mértékben az adott anyakönyvi hivataltól és annak terheltségétől függ. Nálunk pl a legtöbb esetben akkor lesz, amikor szeretnétek. Nyáron is több hétvége is szabad, vagy max egy esküvő van. De pl a szomszéd város úgy tudom zsúfoltabb ilyen szempontból.
jan. 18. 07:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Budapesten lesz
jan. 18. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron lesz, 16:30-ra kértem külső helyszínre. Novemberben írták be ceruzával júniusra, decemberben mentünk be személyesen. Budapest.
jan. 18. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
14:30 lesz márciusban
jan. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!