Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőszervezés hogyan zajlik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőszervezés hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Első házasság, ezért egyáltalán nem vagyok képben. Jövő augusztus/szeptemberben szeretnénk összeházasodni.

A lehető legtöbbet mi szeretnénk kivitelezni (menüsor, díszítés stb.) viszont egyáltalán fogalmam sincs hogyan kellene egyáltalán elkezdeni.

dec. 29. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Első házasság"

Ne haragudj, ezen behaltam. Több is lesz? 😂

dec. 29. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Legelőször is, mar jovoheten menjetek bejelntkezji, mert nem biztos, h lesz hely, amikorra tervezitek. Templomi lesz?

Étterem: Minél több árajanlatot érdemes bekérni.

Vendégek, kit hivjunk meg, kit ne?

Ezek a legfontosabbak.

3-5M egy eskuvo

dec. 29. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első a hivatal és a pap, mikor tudtok menni 1 napon mindkét helyre.

Minden más hozzájuk igazodik.

dec. 29. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ma már simán lehet 3-4 is xd
dec. 29. 16:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves #1

Az első házasságot úgy értettem hogy sosem voltam még esküvön/lagziban, így a sajátom lesz az első. Nem kell ám egyből mindenen leakadni;)

dec. 29. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát első körben válasszátok ki és foglaljátok le a helyet, mondjuk leginkább tegnap, ha jövő augusztusi/szeptemberi esküvőt terveztek, mert már most el vagytok késve.

Ahhoz, hogy helyet keressetek, legalább nagyságrendileg ki kell találni, hogy hány fős esküvőt szeretnétek.

Ha megvan a hely (le is foglaltátok), akkor találjátok ki, hogy hol akarjátok tartani a polgári esküvőt (nekünk pl. kihelyezett volt a lakodalom helyszínén), de esküdhettek a hivatalban is, vagy épp megejthetitek előre. A házasságkötési szándékot előre be kell jelenteni az anyakönyvi hivatalban (minimum egy hónnapal).

Aztán ki kell találni, hogy honnan lesz étel. A legtöbb esküvő helyszínen erre van lehetőség. (Nem is teljesen értem, hogy ti szeretnétek kivitelezni a menüsort...te főzöd, vagy mire gondoltál?:D).

Italt is van, ahol a helyszín biztosítja, van, ahol be lehet vinni, esetleg szervízdíjat számolnak fel rá. Ha be lehet vinni, azokat is be kell szerezni valahol.

A további teendők:

- sütemény, torta

- dekoráció, virág

- ruhák (menyasszonyi ruha, menyecske ruha, vőlegény öltözéke)

- ceremóniamester/vőfély

- zene: zenekar vagy DJ

- fotós, videós

- jegygyűrű

- meghívók

A helyszín után a zenészt, ceremóniamestert/vőfélyt (ha akartok), fotóst és videóst (ha akartok) érdemes lefoglalni, mert ezek vannak leginkább tele már jó előre. A többi dolog azért később is ráér.

dec. 29. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel én a helyszínen szerettem volna a szertartást, ezért a helyszín volt az első. Ezután szolgáltatókat kerestem, mert ugye időben le kell őket foglalni. Utána jelentkeztünk be az anyakönyvi hivatalban. Egyelőre itt tartunk, jövőre intézem a többit, pl ruha, meghívó, torta stb.

Ne aggódj, én októberben kezdtem júniusra szervezni, nem futottál még ko az időből :)

tegnapelőtt 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!