Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A legjobb barátnőm felkért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm felkért tanúnak, de pontosan mit takar a tanú modernebb házasságoknál?

Figyelt kérdés
Régebben nagyobb figyelmet fordítottak a lakodalmakra. Ugyan modernebb korban élünk, de úgy gondolom tartozik még valamiféle feladat a tanúra az aláíráson kívül. Viszont azt nem tudom, hogy pontosan mi.

aug. 21. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelen vagy, mikor kimondják az igent, és ezt az aláírásoddal jogilag megerősíted, tanúsítod.
aug. 21. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Nászajándék.
aug. 21. 21:36
 3/12 A kérdező kommentje:

Igeen, ezeket tudom, köszönöm.

De nálunk például hétvégén fizetni kell annak, aki összadja a párt, a nővéremnél pedig ezt a tanúk fizették. Máshol azt olvastam hogy a lánybúcsú is a tanú feladata

aug. 21. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Ami nekem tanúként feladatom volt a legjobb barátnőm esküvőjén:

-lánybúcsú megszervezése

-esküvő előtti este tartottunk egy utolsó pizsibulit ketten, kivettem egy hotelszobát magunknak, ott koktéloztunk a bárban, utána megnéztük a két kedvenc kamaszkori filmünket fent és rendeltünk vacsorát, beszélgettünk

-az esküvő napján együtt készülődtünk, én adtam rá a ruháját, volt koccintás is, fotózás stb

-a nyitótáncuk azzal ért véget, hogy a férjével felkértek engem és a másik tanút táncolni, utána jöttek a többiek is

aug. 21. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Az én tanum rendezte a szertartás árát, de odaadtam neki előre a pénzt, csak a szervezői segítségére volt szükség, hogy ne a menyasszonynak kelljen ezzel foglalkoznia a vendégek helyett. Hülyén vette volna ki magát, hogy kihajtjuk a násznépet az udvarra, aztán várjanak amíg intézkedünk. Lánybúcsút nem akartam tartani, de ha lett volna azt is a tanu intézte volna.
aug. 21. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

A tanú feladata évtizedek óta változatlan. Az anyakönyvi hivatalban a házasságkötés hitelesítése és aláírás.

A többi teljesen egyéni, nem a tanú mivoltának köszönhető. Talán a leány és legény búcsú szervezésében vállal főszerepet még.

Mivel a tanú a menyasszonyhoz nagyon közelálló személy, így támogatja is az előkészületekben, ha a barátnő vagy, akkor meg különösen biztos sok mindent meg fog veled beszélni.

aug. 21. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Alapvetően az aláírás a lényeg meg ami még általános az a lánybúcsú szervezés. Ezen felül ha megkér valamire, akkor abban segíts neki (készülődésnél vagy szervezési feladatokban). Jó szórakozást! :)
aug. 22. 06:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi plussz kötelességgel nem jár. Én legalábbis semmit nem vártam el a tanúmtól. Csak jelenjen meg, legyen csinos, hogy képeken kinézzen valahogy, aztán ennyi.
aug. 22. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk a tanúk semmit nem fizettek. Aláírták az anyakönyvvezetőnél, négyen koccintottunk utána, aztán ők ültek a főasztalnál a párjukkal az oldalunkon. Ennyi. Mindent mi fizettünk.
aug. 22. 08:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Voltam tanú, fel sem merült, hogy fizessek bármit.

A leánybúcsún ott voltam, de nem sokat kellett segítenem az előkészületekben, mivel a menyasszonynak két lánytesója van...

A tanú ott van, mikor a pár kimondja az igent és aláír. Ennyi a dolga. Minden más megegyezés kérdése.

aug. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!