Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dátum módosítás ? a vőlegényemmel jövőre szeretnénk tartani az esküvőnket egy olyan dátumot találtunk aminek nagy érzelmi jelentősége lenne
Figyelt kérdés
De idén lehetőségünk lenne ingatlan vásárlásra amihez viszont szükség lenne az esküvő előre hozatalára. A kérdés az lenne hogyan tudnánk azt elérni hogy az esküvő dátuma hivatalosan a jövő évi legyen ?aug. 21. 19:38
11/17 anonim válasza:
9# igen és mivel nem lehet, marad a kompromisszumos megoldás, amit javasoltunk, vagy a semmi.
12/17 anonim válasza:
Tartsátok meg a lagzit idén (esetleg egy szertartásvezetővel meglehet a ceremónia is, mert az ugye csak látvány és nem hivatalos) a papírokat meg írjátok alá jövőre a hivatalban két tanúval. De szerintem úgyis a lagzi napját fogjátok az esküvőtök dátumának tekinteni, legalábbis mi így vagyunk vele. (A polgári augusztus 25 volt, a buli szeptember 9 és mi a másodikat szoktuk ünnepelni.)
13/17 anonim válasza:
Nyilván nem lehet jogilag, mivel ott , az esküvő alkalmával is egy vagyon közösségi szerződést írsz alá.Akkor ennyi erővel az ingatlan vásárlás dátumát is lehetne módosítgatni, ahogy jól esik.
Ahogy írták a szertartásvezető a megoldás, kvázi egy álesküvő.
14/17 A kérdező kommentje:
12 kommentelő
Pont az a “baj” hogy nekünk a hivatalos részére van szükségünk idén. De az lesz a megoldás hogy jövőre az igazi nagy napon szertartás vezetővel lesz a ceremónia. Idén meg egy nagyon szűk polgári és kész :)
aug. 24. 08:22
16/17 Kései Sirató válasza:
Idén anyakönyvvezető előtt házasodjatok 2 tanúval, jövőre pedig, azon a bizonyos fontos napon templomi esküvőt tartsatok sok vendéggel!
17/17 anonim válasza:
12-es vagyok. Félreértettem a szándékot. (Jól le is lettem pontozva :D) Ebben semmi extra nincs, hogy előbb van polgári és kövi évben a lagzi. Sokan csinálják, nekünk sem egy napon volt a kettő és teljesen működőképes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!