Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem olyan lányt vett feleségül amilyen én vagyok, ez mit jelent ?
kb pont semmi jelentőssége nincs :D
Nekem pl világ életemben valahogy úgy jött ki, hogy 1989 vagy 1990-es születésű, 170-175 magas, barna hajú, átlagos testalaktú pasijaim voltak. Nem ez az ideálom, nincs is ideálom, nem kifejezetten ilyen férfiakat kerestem...
Velük hozott össze az élet és ennyi...
Férjem pl baromira hasonlít az exemre, holott az exem egy kiskanál vízbe meg tudnám folytani.
Ne keress ott összefüggést, összeesküvés elméletet, ahol nincs....
Hogy még mindig téged szeret, téged lát, ha a feleségére néz, ha szexelnek, csak rád gondol, a te neveddel a száján alszik el minden éjjel és veled álmodik.
Erre a válaszra vártál?
A te korodbeli magyar nők 90%-a ugyanúgy néz ki, ugyanolyan haj, ugyanolyan egyensmink, ugyanonnan vásárolnak, ugyanolyan ízléstelen legyező, természetellenes műszempilla stb 😂😂😂
Persze, persze tudom, te egyedi vagy, és még műszempillad sincs 😊
Ezen csodálkozol?
Inkább az lenne a furcsa, ha teljesen más nőt választott volna, hiszen te tetszettél neki, ez a típus tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!