Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Idén nyáron tervezzük az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén nyáron tervezzük az esküvőnket,és olvastam itt az oldalon,hogy valaki feltette azt a kérdést,milyen a "medencés" lagzi?

Figyelt kérdés

Felvetettem a páromnak az ötletet,Neki sincs ellenére a dolog.

Csak ez felvet egy csomó kérdést: tehát csobbanás is lenne,vagy csak diszítőelemként funkcionálna?

Gyerekeket mennyire kellene félteni,hogy esetleg beleesnek,vagy hasonlókra gondoltam.

Ha esetleg valaki volt már ilyen esküvőn,leírná a tapasztalatait?

Köszönöm szépen mindenkinek.🙂

jún. 2. 08:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem voltam még ilyenen.

Szerintem nem lenne jó dolog.

Félteném a kicsi gyerekeket.

A szülők nem lennének nyugodtan mindig a gyereket kellene nézni merre van.

Félnék hogy valaki olyan részeg hogy baj lenne belőle.

Hiába csak diszitő elem is lenne a részegek bármire képesek.

Az öregeket is félteném nehogy véletlenül megszédüljenek vagy mellé lépnek bármi.

jún. 2. 08:57
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos ezekre a dolgokra gondoltunk mi is. Nehéz lenne "rettegve" szórakozni.

Csak mindkettőnknek megtetszett a gondolat.

jún. 2. 09:02
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
A kölykök és a részegek miatt sajnos nem jó ötlet, pedig nagy buli lenne.
jún. 2. 09:59
 4/19 A kérdező kommentje:

Sajnos a részegeket nem lehet kíszűrni,de azért még gondolkodunk ezen.

Köszönöm szépen!

jún. 2. 13:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a velegi Kaland Tanyán volt az esküvőnk. Volt dézsafürdő a parton, a tavon meg vízibicikli és sup. Senki nem fulladt bele semmibe, imádták a felnőttek és a gyerekek is :D Nagyon ajánlom, egy életre szóló élmény volt mindenkinek! Ha nagyobb a létszám, akkor a Bereki Birtokot is tudom ajánlani, ugyanaz a srác üzemelteti szívvel lélekkel.
jún. 3. 06:21
 6/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Mindenképpen ránézek majd.

Gondolom a meghívóban fel kell tüntetni majd a fürdőrucit is.🙂

jún. 3. 06:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ha szerveznék esküvőt akkor arra is figyelnék hogy legyen 1-2 ember aki figyel a gyerekekre lefoglalja őket. Aki csak erre van felkérte. Biztosan vannak erre szakosodott emberkék. Akkor a szülők is nyugodtan lennének ha már ott a medence
jún. 3. 13:40
 8/19 A kérdező kommentje:

7#

Köszönöm szépen,ez is nagyon hasznos tanács.:)

jún. 3. 14:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan esküvőn voltam, ahol a vendégek nagy része harmincas kisgyerekes szülő, így a pár felbérelt két óvónőt, akik berendeztek egy játszó sarkot és 7-8 gyereket foglalkoztattak a lagzi alatt, fél évestől kezdve. Szuper volt, tudtunk szórakozni is és a gyerekek se unatkoztak vagy rohangáltak a tánctéren. Ez bármilyen helyszínen megoldás lehet.
jún. 4. 08:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet Magyarországon még nem láttam-hallottam, külföldi fórumokon többet.

Ami az én véleményem:

- úgy tök fölösleges, ha csak dekor... mert akkor minek... meg úgyis lesz, aki puffog, hogy nem lehet fürdeni, akkor miért van, főleg a gyerekek

- ha meg van fürdési lehetőség, akkor bizony oda kell figyelni dolgokra, hogy ne legyen baleset...

ha van pénz, én szerveznék egy biztonságiőrt vagy egy úszómestert, "strandőrt", akinek az lenne a feladata, hogy ügyelje, hogy senki ne fulladjon bele, és olyan ne menjen el fürdőzgetni meg másokat beledobálni a medencébe, aki tajtrészeg... mert sajnos ebből már elég sok probléma származott, hogy úszni nem tudó gyerek belefulladt, meg kapatos tanú elkezdett futni a menyasszonnyal a kezében a medence felé, megbotlott, a menyasszony meg fejjel nekizuhant a medencekőnek...

jún. 10. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!