Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén nyáron tervezzük az esküvőnket,és olvastam itt az oldalon,hogy valaki feltette azt a kérdést,milyen a "medencés" lagzi?
Felvetettem a páromnak az ötletet,Neki sincs ellenére a dolog.
Csak ez felvet egy csomó kérdést: tehát csobbanás is lenne,vagy csak diszítőelemként funkcionálna?
Gyerekeket mennyire kellene félteni,hogy esetleg beleesnek,vagy hasonlókra gondoltam.
Ha esetleg valaki volt már ilyen esküvőn,leírná a tapasztalatait?
Köszönöm szépen mindenkinek.🙂
Nem voltam még ilyenen.
Szerintem nem lenne jó dolog.
Félteném a kicsi gyerekeket.
A szülők nem lennének nyugodtan mindig a gyereket kellene nézni merre van.
Félnék hogy valaki olyan részeg hogy baj lenne belőle.
Hiába csak diszitő elem is lenne a részegek bármire képesek.
Az öregeket is félteném nehogy véletlenül megszédüljenek vagy mellé lépnek bármi.
Igen,sajnos ezekre a dolgokra gondoltunk mi is. Nehéz lenne "rettegve" szórakozni.
Csak mindkettőnknek megtetszett a gondolat.
Sajnos a részegeket nem lehet kíszűrni,de azért még gondolkodunk ezen.
Köszönöm szépen!
Nagyon szépen köszönöm. Mindenképpen ránézek majd.
Gondolom a meghívóban fel kell tüntetni majd a fürdőrucit is.🙂
7#
Köszönöm szépen,ez is nagyon hasznos tanács.:)
Én ilyet Magyarországon még nem láttam-hallottam, külföldi fórumokon többet.
Ami az én véleményem:
- úgy tök fölösleges, ha csak dekor... mert akkor minek... meg úgyis lesz, aki puffog, hogy nem lehet fürdeni, akkor miért van, főleg a gyerekek
- ha meg van fürdési lehetőség, akkor bizony oda kell figyelni dolgokra, hogy ne legyen baleset...
ha van pénz, én szerveznék egy biztonságiőrt vagy egy úszómestert, "strandőrt", akinek az lenne a feladata, hogy ügyelje, hogy senki ne fulladjon bele, és olyan ne menjen el fürdőzgetni meg másokat beledobálni a medencébe, aki tajtrészeg... mert sajnos ebből már elég sok probléma származott, hogy úszni nem tudó gyerek belefulladt, meg kapatos tanú elkezdett futni a menyasszonnyal a kezében a medence felé, megbotlott, a menyasszony meg fejjel nekizuhant a medencekőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!