Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszony szokta lánybúcsú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszony szokta lánybúcsúra meghívni a vendégeket?

Figyelt kérdés

A tesómnak lesz a lánybúcsúja, amire én nem is gondoltam, hogy meghívnak, nem vagyunk annyira beszélő viszonyban sem. És hát tulajdonképpen nem is hívtak meg, berakott tesóm egy barátnője egy fb csoportba, ahol leírja, hogy ekkor lesz a lánybúcsú, menyasszonnyal egyeztetve van az időpont. Nem meghívó szerű a szöveg. Az időpont egyébként nem jó nekem.

A menyasszony szokta meghívni a lányokat a lánybúcsúra? Vagy a “szervező”?

Ti szólnátok külön a menyasszonynak, hogy nem tudtok menni, mert tkp. közvetve de meghívott, vagy elég csak a szervezőnek mondani?

máj. 6. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
A barátnőit.
máj. 6. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A menyasszony személyesen hívja meg a barátnőit, akikkel

Együtt akar elbúcsúzni a lányságától.

Szervezheti ő is, a lányok is.

Pl. az én esküvőm előtt egy cukrásznál tartottam a lánybúcsúmat, aki klf. desszerteket tanított nekünk a csoki-manufaktúrájában.

Nem volt ivászat, idétlenkedés. Remekül éreztük magunkat.

máj. 6. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondtam a baránőmnek aki szervezte, hogy kiket hívjon meg.

Írnék a csoportba a helyedben, hogy sajnos nem jó az időpont de nekik jó szórakozást.

máj. 6. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A menyasszony csak megadja a neveket, hogy kiket szeretne a lánybúcsújára. Az eseményt sose a menyasszony szervezi. (Kivéve ha kicsit túlvezérelt :D)

Én már több lánybúcsúnál is jártam úgy, hogy nem tudtam elmenni, de soha nem szóltam a menyasszonynak. Néhol elrabolják a menyasszonyt vagy több időpontot is mondanak neki, hogy ne tudja pontosan mikor lesz a dolog. Én nem akartam soha belekeverni, hogy még elszólok valami meglepit :D

máj. 7. 06:21
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Tavaly volt a lanybucsum, osszegyujtottem kikkel szeretnem tartani, es aztan a csajok megszerveztek, volt kulon messenger csoport is. Nagyon jol errztem magam, jobb volt, mint az eskuvom.😅 Legalabbis fesztelenebb.
máj. 7. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"A menyasszony szokta meghívni a lányokat a lánybúcsúra? Vagy a “szervező”?"

Voltam így is. úgy is. Volt, hogy meglepetés jellegű volt, a menyasszony nem tudta, hogy ez most leányúcsú lesz.

A testvér azért elég közeli ahhoz, hogy ott legyen. Szerintem értelemszerűen meg vagy hívva, de ha nem tudsz menni, akkor jelezném időben és szólnék a menyasszonynak is, mivel a testvérem és nem akarom, hogy félreértés legyen,

máj. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!