Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön alszunk nászéjszaka??
Más városban élünk,mint ahol a rokonok. Abban a városban lesz az esküvő,ahol a rokonok élnek (régen mi is ott laktunk)hogy az idős rokonok is el tudjanak jönni. A lakásunk az új városban,esküvő a régiben,tehát nem tudunk késő este hazamenni!
Én kényelmesebben alszom édesanyámnál. Valaki volt ilyen helyzetben? Ezt hogy oldja meg más pár?
Én vagyok a nő.
Ilyen helyzetben én a férjem is anyámnál helyezném el. Velem közös ágyban.
Illetve hát meglepődnél, hogy airb&b-n vagy szállás.hu-n vagy booking.com-on milyen kis településeken is lehet bérelni szállást.
a kérdésed az volt, hogy hogyan oldja meg más pár, most meg jön ez a sztori, nem ezzel kellett volna kezdeni?
amúgy jól szórakozol, hogy nem tudod eldönteni, ha egy régi együttélős kapcsolatban vagy valakivel, de most házasodtok, de nem tudtok együtt aludni a nászéjszakán, hanem külön, milyen házasság ez egyáltalán?
vagy már inkább a megszoktalak fázisban vagytok, már bocs, ne haragudj érte, de valahogy nem jött át feelingben az együtt és veled hanem inkább jól elvagytok egymás nélkül, hiszen óvodás korod óta ismered. Azt csinálsz amit akarsz nem, nem tudom mit akarsz ezzel a kérdéssel itt, unatkozol?
Én a helyedben akkor legvégső esetben a falu szélén felhúzott sátorban is megszállnék, csak vele lehessek. És itt most nem kell rosszra gondolni...azért lettünk férj és feleség,hogy jóban és rosszban örökké,tehát ezt is együtt akarjuk tölteni. Nem futamodnék meg az első probléma láttán.
Mi az esküvő helyszínén veszünk ki egy szobát.Valószínűleg a hajnalig tartó buli után csak aludni fogunk,de azt is legalább együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!