Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha sokkal kevesebb vendéget tudok hívni az esküvőre, mint a vőlegényem?
Nem! A vendégek száma eleve attól is függ, hogy mekkora a családod. És van olyan is, ahol egyik fél sem hív barátokat.
Például nekem mindkét báttyámnak kis esküvője volt, azaz csak a közeli családtagok voltak jelen. De ez úgy nézett ki, hogy az egyik bátyám esküvőjén a vőlegény családja volt többségben és összesen nem voltunk 20-an.
A másik bátyám esküvőjén pedig a menyasszony oldala volt kevesebben, mert a menyasszonynak eleve 4 testvére van, azoknak a párjaik, gyerekek, gyerekek párjai is ott voltak és ott több a nagynéni, nagybácsi is. Azon a "kis esküvőn" voltunk kb. 60-an szerintem. És nem volt egy barát sem meghívva.
Nem. Miért lenne ciki?
Nekem is kevesebb, össz vissz 4 vendégem volt az esküvőnkön, sokkal kevesebb mint a férjemnek. ,+ Az ő részéről a barátai is eljöttek ( az enyémek ( vagyis akiket a barátaimnak gondoltam, de utólag mint kiderült nem voltak azok) nem jöttek el), és eleve a szűk családja is nagyobb mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!