Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan csúfság, hogy az esküvői tanút a lakodalomba már nem hívták meg?
Nem tom, 5 éve házasodtunk, de akkor is már előre le kellett adni a tanúk adatait a hivatalban. Ne kérdezd miért. Szóval ilyen utcáról tanút berángatós sztorit egyet se ismerek, max Vegasban lehet ilyen :D
Így aztán olyat se hallottam még, hogy nem hívták meg a lagziba, de biztos volt már a történelem során.
Úgy tudom max. elképzelni, hogy az eredeti tanú mondjuk eltörte a lábát induláskor és vis major helyzet van és másnak kell beugrani helyette, akit mondjuk a pár kevésbé ismer.
De egyébként ha van valami ünneplés az esküvő után (lagzi vagy akár csak egy ebéd/vacsora), oda a tanúkat meg szokták hívni, akkor is, ha nagyon szűk körben van.
#5! 5évvel ezelőtt is volt élet 😁
42 éves vagyok és kb. a gyerekkorom idejéről beszélek. Egy szóval se írtam, hogy tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!