Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alban ferfi magyar no hazassag? Baja lehet egy magyar nonek koszovoban?
Figyelt kérdés
Mit lehet tudni az alban neprol?
Vannak kulonosebb szokasaik akar a hazassag, akar az elet teren? A nok milyen statuszt toltenek be naluk?
Ha barki tud esetleg valami hasznosat vagy barmi tudnivalot, azt megkoszonom, ha leirja.
Nem rolam van szo, raadasul en teljesen tudatlanul allok ehhez az egeszhez. Koszonom szepen😊
febr. 25. 22:47
11/11 Luna2 válasza:
Annyira sok az eloiteletes ember ,,,en 18 evesen ismertem meg a paromat aki koszovoi alban ,,most lassan 25 eve elunk egyutt a mai napig imadjuk egymast ,minden nap elmondja mennyire szeret es o a legszerencsesebb ember a vilagon...egyebkent szep voltam nem azert valasztottam mert nem jutott volna mas,vagy mert kulfoldit akartam ...egyik se csak a sors szerencsere igy hozta ,hogy ot ismertem meg ... Koszovorol es Albaniarol sok rossz hir terjeng ha valaki elmegy lathatja Koszovoban ugyan olyan emebrek elnek mint barhol jarnak kavezni etterembe a nok topba mini szoknyaba stb persze vannak vallasosak is ...Koszovoba nincs bunozes es ejszakara kint hagyjak a kozert elott pl a gyumolcsoket ha nem a sajat szemememl latom nem hiszem el soha ....Persze attol meg elofordulhat h valaki egy bunko alabant fog ki akivel borzalmas elete lesz .Emberfuggo ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!