Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvői meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvői meghívót terveztek csinálni, csináltatni az esküvőtökre?

Figyelt kérdés

Szolgáltatóként (digitális nyomda, esküvői meghívók gyártásával is foglalkozunk) szeretném ezt megkérdezni. Az érdekelne, hogy az ügyfelek hogyan gondolkodnak manapság e téren. Megszerkesztitek magatoknak Canvában, aztán valahol kinyomtatjátok? Netről rendeltek olyat, ami tetszik, és utólag nyomtattok bele? Készen rendelitek netről? Elmentek egy közeli nyomdába, dekor stúdióba vagy hasonló helyre, ahol ilyennel foglalkoznak? Mennyire fontos nektek, hogy milyen a meghívó? Mi lenne a legideálisabb módja ennek számotokra? Tudjátok egyáltalán, hogy hova érdemes fordulni ilyen ügyben, ha egyedit szeretnétek gyártatni?

Én azt látom, hogy egyik általunk érintett piac sem változott akkorát az utóbbi 10 évben, mint az esküvői meghívók piaca. Ebbe szeretnék kicsit jobban belelátni.

Ha tervezitek az esküvőt, azt is írjátok meg kérlek, ha már volt az elmúlt években, azt is írjátok meg, hogy mikor volt.

Köszönöm a válaszokat!

jan. 5. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Nyugi én meg esküvőszervező akartam lenni, tanfolyamra mentem, továbbképzésekre, vásároltam mindenfélét, vállalkozásom lett, hírdettem magam, elb.asztam egy csomó pénzt székhelyszolgáltatóra, honlapra, ÁSZF-re és nulla volt a bevételem. Akik meg tudják fizetni és meg is akarják, mennek ahhoz, aki évek óta csinálja. Mert ugye nem kötelező elem az esküvőhöz a szervező, netről könnyű egyedül is utánanézni mindennek...
jan. 8. 14:00
 12/14 A kérdező kommentje:

#11: igen, ismerem a műfajt, fotóztam is, esküvői meghívóztam is. Ahhoz, hogy megismerjenek, idő kell. Nekem a fotózás úgy indult, hogy megvettem az első fényképezőgépemet, és gyakorolni akartam, minél többet, minél több emberrel. Évekig fotóztam egy csomó mindenkit tök ingyen. Amikor az első esküvőkre felkértek, akkor sem mertem pénzt kérni, de volt, aki adott, vagy kaptam egy üveg bort, vagy valami. De azok már olyan képek voltak, hogy aki látta, azt mondta, hogy ha esküvője lesz, tutira engem fog megkeresni. A harmadik évtől elkezdtem pénzt kérni, aztán a 4-5. évben annyi munkám volt már az ismeretségemnek köszönhetően, hogy márciustól novemberig nem volt szabad hétvégém. És egy fillért nem költöttem reklámra, direkt nem is akartam sehol hirdetni magam. Aztán is ment magától, én soha nem kuncsorogtam ügyfeleknek, hogy engem válasszanak. Az időt tettem bele, meg a munkát. Én ebben hiszek. Mondjuk ehhez képest most azt látom, hogy hirtelen mindenki fotós lett. Három olyanról tudok, hogy egyszer csak rám írt messengeren, hogy milyen fényképezőgépet érdemes venni, meg mi az az objektív, mert ő nem ért hozzá. Aztán látom, hogy fél év múlva hirdeti magát, hogy XY Photography, és esküvőket vállal nem kevés pénzért. Mondjuk irigylem az ilyen emberek önbizalmát.

Neked nehezebb olyan szempontból, hogy referenciát is nehéz mutatnod magadról. Hogy mutatod be ezt? Egy fotós megmutathatja a képeit legalább. Te egy hirdetésben leírhatod, hogy milyen jó vagy, de ezt leírja magáról 100 másik is. És? A személyes ajánlásnál, ismeretségnél nincs hatásosabb. Téged kell, hogy keressenek, nem valakit. Lehet, hogy ez működne nálad is, hogy az elején jelképes összegért bevállalnád barátaidnak, ismerőseidnek, aztán megmutatnád, hogy mit tudsz. Ha jó vagy, szimpatikus az embereknek, oda fognak menni. Hozzám esküvők alatt is odajöttek, hogy tetszik amit csinálok, jövőre tervezik az esküvőt, tudok-e adni névjegyet. Szóval mindegy, hogy csak el kell kezdeni, akár valaki segédjeként, ha tényleg ezt akarod csinálni.

Szükség van esküvőszervezőre, csak sokan későn eszmélnek rá. Én olyan esküvők fotózását nem is vállaltam, ami 30 fő feletti, és nem volt esküvőszervező / ceremóniamester. Sokszor ez a kettő egy személy.

jan. 8. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekünk grafikai munkát végző nyomda csinálta, ráadásul ismerős és ingyen, ez volt a nászajándéka. Eleve tudnak magas minőségben nyomtatni, be tudnak szerezni speckós papírokat. Segítettek megtervezni a meghívót, úgy, hogy egyedi lett, illetve ugyanabban a stílusban volt az asztalszám, amiken az étel-ital kínálat is szerepelt, és az ültető kártyák és az ültetési rend is ebben a dizájnban készültek. Szóval a nyomdai produkciók egységes képet alkottak és nagyon tetszett mindenkinek. Maga a tervezési folyamat és kommunikáció is gördülékenyen ment.

Szenvedjen Canvában, akinek van hozzá türelme.

Ami a legjobban tetszett a vendégeknek a közepesen részletes, informatív grafikus időrend. Nem volt kérdés, hogy torta mikor, lesz-e menyasszonytánc...stb, mert minden infó rendelkezésre állt.

jan. 12. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez most nem aktuális, de volt párommal, amikor terveztük az esküvőt (végül szakítottunk), az volt a tervünk, hogy saját tervezésű lesz a meghívó, de profikkal készíttetjük el. Volt egy elég erős elképzelésünk a dizájnt illetően, illetve a párom jól tudott rajzolni, így felhasználtunk volna tőle egy grafikát. De olyan szép minőségben, ahogy én szerettem volna a meghívókat, nem tudtam volna kinyomtatni vagy kinyomtattatni... és itt most nem is amiatt, mert egy canvás DIY cucc csak rossz lehet, sztem egy alapvetően jó ízlésű ember gyönyörű dolgokat tud ott csinálni... de a nyomat minősége, a papír textúrája, a tinta minősége egy ilyen házibarkács cuccon egyszerűen nekem nem elég szép.
aug. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!