Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Zenekart vagy DJ-t hívnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zenekart vagy DJ-t hívnál a saját esküvődre? Miért?

Figyelt kérdés
Nyilvánvaló, hogy mindkét szolgáltatási ágban tevékenykedőből van rosszabb is, jobb is. Te melyik mellett döntenél és miért?
2023. dec. 9. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Csakis Dj! Az legalább nem hamis, plusz a mulatóst nem is szeretjük.

Na meg az se mindegy, hogy egy zenekar is mennyit kér, főleg ha 3-4-5 fős, na meg etetni itatni kell őket is. Nekünk 4 fő szolgáltató volt, ha az italt nem is, de a kaját teljes áron számolták nekik (15k/fő). Igaz egy normálisabb dj is 200 ezerről indul (hoz magával minden motyót), volt egy számomra közeli zenekar, azok olyan fél millió körül álltak volna meg kajával...

2023. dec. 10. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Akkor már inkább DJ, de inkább saját lejátszási lista.

Zenekarból még nem hallottam jót (zenélek én is), meg gyakran egysíkú stílusú.

2023. dec. 10. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondom, hogy nincsenek jó party zenekarok, imserősi körömben is van, de azok elhúznak külföldre, aki marad, az nagyon drága és teltházas. Az átlag 2-3 fős esküvi zenekartól meg a hideg kiráz.
2023. dec. 10. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Dj-t hívnék mindenféleképpen.

A tényleg igényes és jó zenekar, akik nem ugyan azon a 2 dallamon adják elő, sokszor hamisan is az összes kért dalt,az egyrészt iszonyatosan drága lenne (valószínűleg az esküvő legdrágább tétele),illetve biztos vagyok benne, hogy évekre be is vannak táblázva.

2023. dec. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!